close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i IKT

Et kursus er et akademisk program, der lærer eleverne om et bestemt emne. Det varierer i varighed og kan omfatte en række separate klasser undervist af flere instruktører. Det tages ofte af studerende, der søger karriereforbedring. Hvad er et kursus i IKT? Et program inden for informations- og kommunikationsteknologi søger at forberede eleverne til at arbejde i en stadig mere kompleks og hu… Læs mere

Et kursus er et akademisk program, der lærer eleverne om et bestemt emne. Det varierer i varighed og kan omfatte en række separate klasser undervist af flere instruktører. Det tages ofte af studerende, der søger karriereforbedring.

Hvad er et kursus i IKT? Et program inden for informations- og kommunikationsteknologi søger at forberede eleverne til at arbejde i en stadig mere kompleks og hurtig verden. Lærde lærer fra fagfolk om begreberne kommunikation fra relevante casestudier fra det virkelige erhvervsliv. Studerende kan lære om jobmarkeder, interviewteknikker, netværk, praktikophold og forberedelse af effektive CV'er. De kan også arbejde med de nyeste kommunikationsprogrammer og udforske software, der styrer virksomhedens økonomi.

Enrollees i dette program lærer ofte, hvordan man forbereder genoptagelser og hvordan man opfører sig under jobsamtaler, færdigheder, der er nødvendige for at lande et job på en konkurrencedygtig markedsplads. De kan også få færdigheder inden for kommunikationsteknologi, som e-mail og sociale medier, der er nødvendige for at trives i det moderne samfund.

Udgifterne til dette kursus er baseret på forskellige svingende faktorer, såsom placering, varighed, klasseværelse og uddannelsesniveau. Interesserede personer bør altid kontakte hver skole for at lære mere om omkostningerne ved at deltage samt muligheder for økonomisk støtte.

Et kursus i IKT forbereder kandidater til mange potentielle job med virksomheder, små virksomheder, skoler og andre organisationer. De kan søge efteruddannelsesjob eller vælge at deltage i yderligere skolegang. Stillinger til rådighed inden for kommunikationsteknologi omfatter kontorist, sekretær, kontorarbejder, detailhandler, filist, inventararbejder, finansdirektør og receptionist. De kan også søge arbejde som computerprogrammerere, it-analytikere og software-sælger.

Et kursus i IKT tilbydes af flere institutioner med vægt på en række emner. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
IIMT University of Fribourg
Fribourg, Schweiz

Direktionen CAS give deltagerne de analytiske, funktionelle og sociale kompetencer er nødvendige for succes i et stadig mere komplekse og globale it

Direktionen CAS give deltagerne de analytiske, funktionelle og sociale kompetencer er nødvendige for succes i et stadig mere komplekse og globale it -
Kursus Executive Courses
Fuldtid
Deltid
Feb 2021
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her