ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Human Resources

Feltet af Human Resources henviser til de mennesker, der udgør arbejdsstyrken i en organisation eller virksomhed. Menneskelige ressourcer kurser kan give yderligere kvalifikationer, viden og uddannelse for at arbejde i denne spændende og folk-orienterede felt. Der er forskellige muligheder for menneskelige ressourcer, kurser, som omfatter certifikat, diplom, og uddannelser og har også muligheder for fuldtids-og deltidsansatte, internettet og fjernundervisning.

Menneskelige ressourcer kurser kan behandle emner som organisatorisk adfærd, betale ligestilling, arbejdsret, ledelse og lederskab, for at nævne et par stykker. Der er gode kvalificerede menneskelige ressourcer kurser placeret over hele verden og kan variere fra nogle få dages træning, til to års programmer, afhængigt af, hvad du leder efter. Menneskelige ressourcer kurser i udlandet kan give værdifuld international erfaring samt kulturel vækst og faglig udvikling.

Gennemse de menneskelige ressourcer kurserne nedenfor for at lære mere, eller indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter ovenfor. Tag det næste skridt på vejen mod dine mål i dag!

85 Resultater i Human Resources Filter

Talent Retention Seminar: Maksimering Human Capital i organisationen

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
på universitet Fuldtid Deltid 48 timer Kontakt skolen Mexico Leon Irapuato + 2 mere

Formålet med dette program er at anvende talentudviklingsprocesser til at understøtte vækst og bevarelse af menneskelig kapital, herunder generationsskifte.

Kursus: Udvikling af din personlige indflydelse gennem assertivitet

IFCAM
på universitet Fuldtid 3 dage November 2019 Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Udvikle selvbekræftelse for konstruktive forhold. Ved afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at identificere påståelige holdninger og adfærd i forhold; at tilpasse sig de forskellige situationer, der opstår på en passende måde; at få tillid ved at udtrykke deres følelser nøjagtigt, diplomatisk og fleksibelt; at styre modsætninger.

Professionelle certifikatkurser (online)

Aston American University
Online Fuldtid Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding USA Honolulu + 1 mere

Certifikat kurser instrueres af højtuddannede og kvalificerede instruktører, der holder ph.d.-niveau og kandidat niveau grader. Deres erhvervslivserfaring vil være et aktiv for dig, fordi Aston American University instruktører også vil tilbyde mentorskab.

Avanceret Human Resource Management

London Business Training & Consulting
på universitet 2 uger Januar 2020 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå de mange betydninger af HRM, forholdet mellem strategi og HRM og værdien af ​​at se strategien i forhold til flere interessenter.

Organisationsudvikling Professional

Convertas
på universitet Fuldtid 5 dage Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Organisationsudvikling styrker HR's rolle til at blive en strategisk partner i virksomheden. Dette kursus hjælper dig med at lære alt om organisationsudvikling fra definition til applikationer.

Kursus i menneskelige ressourcer

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

ICI menneskelige ressourcer lederkursus er udviklet i samarbejde med industrien for menneskelige ressourcer og den føderale regering. Du er garanteret til at lære med lethed og afslutte hurtigt, fordi programmet er kort, men udtømmende.

Professionel Business Course: Human Resources

Birchwater Education
på universitet Deltid 10 uger Kontakt skolen Irland Limerick

Human resource management ser på udviklingen af ​​mennesker inden for en organisation, udvælgelse udvælgelse induktion, belønning, vurdering, uddannelse for nu og udvikling for fremtiden. Deltagerne vil forstå og anvende menneskelige ressourcer teori i arbejdsmiljøet samt forstå betydningen af ​​menneskelige ressourcer udvikling til succes for en virksomhed.

Hr for ikke-hr ledere

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid 3 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Denne tre-dages workshop vil introducere disse ledere til menneskelige ressourcekoncepter.

SHRBP Strategisk HR Business Partner Course

Leoron Professional Development Institute
på universitet Fuldtid 3 dage Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Som HR-medarbejder skal du forbedre dine færdigheder og vedtage en ny strategisk tankegang for at fremme din karriere og din virksomhed. HCIs intensive 3-dages certificeringsprogram er designet til at lette denne omdannelse. Du vil blive nedsænket i en yderst interaktiv, praktisk læringserfaring og udstyret med processer og værktøjer, der er nødvendige for at sætte ideer i gang.

Uddannelse af undervisere IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann
Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Tyskland Tyskland Online

Fremtiden for restaurationsbranchen at hjælpe form, for at modvirke manglen på kvalificeret arbejdskraft til at arbejde på et hotel og restaurant branchen fungerer som instruktør / til kvalifikationer uddannelse af undervisere er ikke kun vigtigt, men også obligatorisk.

Løn og Human Resources kursus

Learnkey Training Institute
på universitet 30 dage September 2020 Malta Birkirkara

Dette kursus anbefales til de personer, der ønsker en karriere i lønninger og lønninger eller er erfarne arbejdstagere, der forbereder alternative certificeringer på dette område. Dette kursus tilbydes gennem certificeringsprogram for faglig udvikling.

lederudvikling for HR-medarbejdere

Center for Creative Leadership
på universitet Deltid 5 dage September 2020 USA Colorado Springs Greensboro Schweiz Davos Belgien Bruxelles Sankt Petersborg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 mere

Udvikles gennem et samarbejde mellem CCL og Society for Human Resource Management (SHRM), dette program forbereder dig til at blive en mere effektiv leder af mennesker og processer. Den fokuserer på selvbevidsthed, gennemprøvede metoder til at opbygge lederevner, og hvordan du kan have en positiv indflydelse på organisationens forretningsstrategi.

Skræddersyede kurser

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
på universitet Deltid September 2020 Rumænien Bukarest

Hvert selskab har unikke egenskaber. Det er derfor, vi er meget aktiv i at udvikle unikke skræddersyede programmer, specielt skræddersyet til at opfylde dine organisatoriske og ledelsesmæssige krav.

kursus i HR - kort program i grundlæggende elementer i menneskelige ressourcer

Damelin Part Time
på universitet Deltid 60 timer Februar 2020 Sydafrika Johannesburg

På en vellykket afslutning af programmet, vil den lærende modtager Damelin Short programmet Fundamentals of Human Resources certifikat.

det shrm uddannelsessystemet PHR / sphr eksamensforberedelse program

California State University Long Beach College of Business Administration
på universitet Deltid September 2020 USA Lang strand

CSULB's University College og Extension Service, i samarbejde med SHRM ®, tilbyder en spændende mulighed for at få nye værktøjer til en vellykket arbejdsindsats i den stadigt skiftende erhverv af Human Resource Management.