Filter
Kursus
Rusland Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Human Resources i Rusland

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Erhvervelse af en menneskelige ressourcer grad er en god måde at forberede sig til en række forskellige karrieremuligheder, fordi en grad af denne type har mange anvendelsesmuligheder. Mens han studerede, kan eleverne har mulighed for at undersøge emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Executive kurser i Human Resources i Rusland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Human Resources, Rusland

Международный институт менеджмента ЛИНК

MBA HR-programmet hjælper HR-ledere med at strukturere deres eksisterende viden, analysere arbejdspraksis og overvejer også digitaliseringsspørgsmål, innovative rekrutter ... [+]

MBA HR-programmet hjælper HR-ledere med at strukturere deres eksisterende viden, analysere arbejdspraksis og overvejer også digitaliseringsspørgsmål, innovative rekrutteringsteknologier og andre relevante emner. Studerende får en unik mulighed for at tilegne sig praktiske færdigheder i at bruge moderne ledelsesværktøjer. Du lærer, hvordan du styrer både dine egne professionelle aktiviteter og virksomhedens menneskelige ressourcer mere effektivt.

MBA HR-programmet fra LINK Business School er så praktisk som muligt. Kvalificerede vejledere, den unikke Blended Learning-teknologi, udviklet af vores specialister og eksperter fra Open University of Great Britain, giver høj læringseffektivitet. Resultatet afhænger kun af dit ønske om at udvikle sig.... [-]

Rusland Moskva
Åben tilmelding
Russisk
Deltid
6 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk