Filter
Kursus
Norge Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Human Resources i Norge

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

En uddannelse i menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at komme ind i arbejdsstyrken på forskellige former for organisationer og virksomheder. Mens du tjener en grad af denne art, kan de studerende blive introduceret til en række relevante emner såsom arbejdsret, betaler lighed, organisatorisk adfærd, ledelse og lederskab.

Norge (Norge) er den vestligste, nordligste - og i virkeligheden den østligste - af de tre skandinaviske lande. Norge er kendt for sin fantastiske og varierede natur. Fjordene i den vestlige del af landet er lange smalle fjorde, flankeret på hver side af høje bjerge, hvor havet trænger langt inde i landet. Det endelige ansvar for den uddannelse ligger hos det norske for Uddannelse og Forskning.

Executive kurser i Human Resources i Norge. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Human Resources, Norge

NIVA Education

Mangfoldighedsledelse kan ses som en intern proces, der sigter på at skabe et positivt arbejdsmiljø ved at tage individuelle forskelle i betragtning. Mangfoldighed handle ... [+]

Mangfoldighed og inklusion Management - værktøjer til at skabe frugtbart arbejdsmiljø, organisationskultur og konkurrencefordele

Mangfoldighedsledelse kan ses som en intern proces, der sigter på at skabe et positivt arbejdsmiljø ved at tage individuelle forskelle i betragtning. Mangfoldighed handler om accept og respekt. På den anden side, mangfoldighed er også en årsag til misforståelser, mistro og konflikter på arbejdspladsen, der kan resultere i fravær, dårlig kvalitet, lav moral og tab af konkurrenceevne.

Kursets målsætning

Mangfoldighed ses som noget, der er godt for erhvervslivet og for arbejdsmiljøet. Ifølge mangfoldighed paradigme, bør en mangfoldig arbejdsstyrke blive betragtet som en konkurrencemæssig fordel. I en konstant skiftende verden organisationer har brug for at tilpasse sig de hurtigt skiftende markeder. En arbejdsstyrke spejling strukturen af ​​markedet er i stand til at reagere hurtigt på skiftende miljøer.... [-]

Norge Oslo
Engelsk
Fuldtid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk