ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Human Resources i Irland

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Erhvervelse af en menneskelige ressourcer grad er en god måde at forberede sig til en række forskellige karrieremuligheder, fordi en grad af denne type har mange anvendelsesmuligheder. Mens han studerede, kan eleverne har mulighed for at undersøge emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Deltid Executive kurser i Human Resources i Irland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Human Resources, Irland Filter

Professionel Business Course: Human Resources

Birchwater Education
Kursus
<
Deltid
<
10 uger
Engelsk
på universitet

Human resource management ser på udviklingen af ​​mennesker inden for en organisation, udvælgelse udvælgelse induktion, belønning, vurdering, uddannelse for nu og udvikling fo ...

Læs mere