ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Human Resources i Australien

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

En uddannelse i menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at komme ind i arbejdsstyrken på forskellige former for organisationer og virksomheder. Mens du tjener en grad af denne art, kan de studerende blive introduceret til en række relevante emner såsom arbejdsret, betaler lighed, organisatorisk adfærd, ledelse og lederskab.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Executive kurser i Human Resources i Australien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Human Resources, Australien Filter

coaching for menneskelige ressourcer fagfolk

Center for Creative Leadership
på universitet Deltid 3 dage September 2020 USA Colorado Springs Greensboro Schweiz Davos Belgien Bruxelles Sankt Petersborg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 mere

Dette program hjælper dig med at styrke dine egne lederevner og lære at bygge coaching forhold til at udvikle de færdigheder andres.

lederudvikling for HR-medarbejdere

Center for Creative Leadership
på universitet Deltid 5 dage September 2020 USA Colorado Springs Greensboro Schweiz Davos Belgien Bruxelles Sankt Petersborg College Park Australien Mount Eliza San Diego + 10 mere

Udvikles gennem et samarbejde mellem CCL og Society for Human Resource Management (SHRM), dette program forbereder dig til at blive en mere effektiv leder af mennesker og processer. Den fokuserer på selvbevidsthed, gennemprøvede metoder til at opbygge lederevner, og hvordan du kan have en positiv indflydelse på organisationens forretningsstrategi.