ACADEMICCOURSES

Kurser: Historie i Tyrkiet

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Historien indebærer en omhyggelig undersøgelse af de mennesker, kulturer, begivenheder, samfund og mønstre fra fortiden. Selv om det kan være forbundet med næsten alle andre emne, det er tæt forbundet med politik, økonomi, psykologi og andre sociale undersøgelser.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Executive kurser i Historie i Tyrkiet. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Historie, Tyrkiet Filter

Principper og revolutionens historie

Firat University
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Tyrkisk

Ataturks principper og revolutionens historie, tyrkisk sprog og fremmedsprogskurser, som er almindelige obligatoriske kurser, der undervises på vores universitet, tilbydes på ...

Læs mere