ACADEMICCOURSES

Latinamerikanske studier kurser i Heroica Veracruz.Find kurser og korte kurser i Latinamerikanske studier i Heroica Veracruz

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Hispanic undersøgelser indebærer at lære om kulturen hos mennesker, der bor i spansktalende lande. Det kan også omfatte at lære at tale det spanske sprog. Studerende i latinamerikanske studier kan forfølge karriere som turistguider, oversættere eller tolke.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Veracruz er et hjem for mange kendte universiteter i Mexico. Den mest berømte universitet i byen er Universidad Veracruzana der giver de studerende med 56 bachelorgrader programmer, 37 skibsførere og 5 ph.d. '.

Latinamerikanske studier kurser i Heroica Veracruz - Søg efter kurser og korte kurser i Latinamerikanske studier i Heroica Veracruz. Alle info her!

1 Resultater i Latinamerikanske studier, Heroica Veracruz Filter

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Kursus
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 uger
Engelsk
Spansk
på universitet

tilbyder seks niveauer af spansk. Studerende tager en online placering test eller presencial mundtlig test, og derefter de er tildelt til det niveau, der bedst passer deres be ...

Læs mere