Filter
Kursus
Studietype: alle Hastighed: alle

Find kurser og korte kurser i Helicopter Training

Et kursus kan henvise til en række klasser, der kræves for at opnå en grad eller et certifikat, eller det kan referere til en enkelt klasse. Akademiske kurser bestående af en række klasser kan tage et semester til at afslutte eller flere år. Singulære kurser varer typisk et fagligt semester.

Hvad er et kursus i helikopter træning? Uanset om du har ambitioner om at være en karrierehelikopterpilot eller bare ønsker at flyve en ny hobby, er private pilothelikopterkurser ofte et godt sted at starte. Kurser er som regel en kombination af fly- og grundskole. Studerende træner typisk en-til-en med deres instruktør. Hvert uddannelsesniveau kan bygge en studerendes selvtillid, viden og færdighedsgrundlag. For det første lærer du hvordan og hvorfor helikopterflyvning. Du kan lære at styre flyet, hvordan man tager ud og lander samt manøvrer i flyvningen. Når du har afsluttet din private pilot kursus, skal du opnå en kommerciel pilot licens for at gøre en karriere ud af det.

At lære at flyve udstyrer dig med mange værdifulde færdigheder. Du får situationsbevidsthed, der gør dig til en sikrere pilot og bilchauffør. Du lærer at tænke på dine fødder og reagere hurtigt og trygt på omskiftelige forhold, som oversætter positivt til andre områder af livet.

Kurser kan tilbydes af forskellige lufthavne store og små. Afhængigt af hvor kurserne tilbydes, kan omkostningerne variere meget. Kontakt den organisation, der er ansvarlig for kurset, for mere information om omkostninger.

Der er mange karriere til rådighed som helikopterpilot. Flyinstruktører er næsten altid efterspurgte. Du skal tage et kursus for at få din instruktør licens. Du kan give ture til en lang række spændende steder. Turister betaler normalt top dollar for disse oplevelser. Mange helikopterpiloter deltager i militæret eller arbejder som entreprenører til militæret.

Nogle helikopterkurser giver dig mulighed for at tage grundskoler og simuleringer online, men flyvetræning kræver, at du rapporterer til et bestemt sted. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

15 Resultater i Helicopter Training

Eurotech Flight School

Disse vurderinger giver dig mulighed for at flyve med flermotoriske turbine helikoptere. Kurset skal gentages også for dem, der har brug for at forny typegodkendelse, der ... [+]

privilegier

Disse vurderinger giver dig mulighed for at flyve med flermotoriske turbine helikoptere. Kurset skal også gentages for dem, der har brug for at forny typegodkendelse, der er udløbet med mere end 3 år.

Forudsætninger

Dette kursus kan deltage af private og kommercielle piloter, der har mindst 70 flyvetimer som pilot i kommando- eller elevpilot, der deltager i ATPL-kurset. For IFR forlængelse af bedømmelsen er det nødvendigt enten at have gennemført den første del af IR-kurset eller allerede have et IR-certifikat på en anden helikopter.

Teoretisk kursus

Det teoretiske kursus organiseres af Akademiet.

Praktisk kursus

Planlægningskontoret organiserer udnævnelserne med instruktørerne for at bestille flyvetimer på forespørgsel.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med Private Pilot License vil du være i stand til at styre helikoptere til turisme. ... [+]

privilegier

Med Private Pilot License vil du være i stand til at styre helikoptere til turisme.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller kriminelle handlinger i afventning.

Selv om lægeundersøgelsen (2 ^ klassecertificering) ikke er lovligt krævet for at starte kurset, anbefaler vi vores studerende at udføre det: gyldigheden er fem år for piloter under 40 og to år for piloter over 40 år. Du kan kontakte gratis planlægningskontoret til at bestille den medicinske, som skal tages i et aeromedicinsk center (se siden Generelle oplysninger).

Det er nødvendigt at være 16 år for den første solo flyvning og 17 for den endelige færdighedsprøve.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. D ... [+]

privilegier

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. Det integrerede kursus giver den studerende mulighed for at komme direkte ind i helikopters professionelle verden uden nogen forudgående luftfart.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller straffesager.

For at ansøge om en CPL kursus skal du vise grundlæggende kendskab til matematik og fysik og en god bevidsthed om engelsksprog, som vil blive testet gennem en adgangskontrol før tilmelding.

Selv om den lægeundersøgelse (1 ^ klassecertificering) ikke kræves i loven for at starte kurset anbefaler vi stærkt dig at udføre det. Du kan kontakte gratis vores akademiets planlægningskontor for at bestille den medicinske, som skal tages i et aeromedicinsk center (se siden Generelle oplysninger). Du skal være mindst 18 år gammel for at udføre den endelige færdighedsprøve.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. ... [+]

privilegier

Med Commercial Pilot License til helikopter vil du kunne udføre luftarbejde, offentlig passagertransport, træningsflyvninger og redningsaktioner som professionel pilot. Det modulære kursus (trin for trin) giver dig mulighed for at få den professionelle licens nærmer sig fra den private licens. Hvert trin kan planlægges i forskellige perioder, i vejen for at opbygge dit eget kursus.

Forudsætninger

For at få luftfartstilladelser skal du ikke have strafferegister eller straffesager.

For at ansøge om et CPL kursus skal du vise grundlæggende kendskab til matematik og fysik og en god bevidsthed om det engelske sprog, som vil blive afprøvet gennem en adgangskontrol før tilmelding, PPL-licens og 150 timers flyvetid.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Flight Instructor Course vil føre dig til en Kvalifikation Hvilke Rettigheder til at træne eleverne til PPL og for type rating på fly enmotor. ... [+]

privilegier

Flight Instructor Course fører dig til en Kvalifikation, der giver ret til at uddanne studerende til PPL og Type Rating på Aircraft Single Engine. Flight Instructor kan træne CPL Student Pilots efter at have fløjet 200 træningstimer og kan også instruere praktikant instruktører, efter at de har fløjet 500 træningstimer.

Instrumental Rating Instructor kan træne for Ifr del af modulære kurser, integrerede kurser og til forlængelse på en multi-motor helikopter, hvis han / hun har de tre krav.

Type Rating Instructor kan træne for Type Rating Kurser på Me Helicopters.

Forudsætninger

For flyveinstruktører Kandidater: CPL indehavere skal have 250 helikopterflyvetimer, heraf 100 timer som Pic; Ppl indehavere skal have 200 helikopterflyvetimer som pic og skal også have bestået Cpl eller Atpl Theory eksamen.... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Eurotech Flight School

Med dette kursus vil du være i stand til at flyve i henhold til reglerne for instrumental flyvning på certificerede helikoptere. ... [+]

privilegier

Med dette kursus vil du være i stand til at flyve i henhold til reglerne for instrumental flyvning på certificerede helikoptere.

Forudsætninger

Denne rating kan være til stede af en privat pilot, der holder natten bedømmelse med mindst 50 timers langrend eller en pilot, der træner for et CPL modulært kursus, en integreret ATPL kursus eller en pilot, der allerede har en CPL licens.

Teoretisk kursus

Det teoretiske kursus er det samme som ATPL-kurset for bestemte emner, med dispensation for nogle lektionstimer. Det anbefales imidlertid for piloter med en PPL-licens eller dem, der har deltaget i et CPL eller APTL-kursus i mere end 5 år, at gentage alle ATPL-teorierne for at blive bedre forberedt (uden yderligere omkostninger).... [-]

Italien Caiolo
Oktober 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Superior Air

Formålet med Commercial Pilot License (H) modulære kursus er at uddanne PPL (H) eller ICAO / JAA pilotilladelsesindehavere til det niveau af færdighed, der er nødvendigt ... [+]

Vores ATPL modulære kursus Er designet til at tilbyde uddannelse på højt niveau til studerende, der ønsker at blive professionelle piloter, der gennemfører deres træning som separate moduler. Dette kursus er normalt foretrækkes fra folk, der ønsker at få fjernundervisning mulighed i træning på jorden og / eller ikke har tid til at følge det integrerede program, som er mere krævende. Ingen tidligere erfaring er nødvendig for at starte dette kursus.

Ved hjælp af moderne udstyr og fly, vil Superior Air tilbyde uddannelse på højeste niveau for at fremme din kommende karriere luftfart. Hvis ansøgeren er indehaver af et PPL eller en ikke JAA licens, det passende modulopbygget kursus for CPL, IR, ME, MCC, Night Kvalifikation og ATPL teori har der skal følges. Ansøgere til dette kursus har valget mellem Residential og fjernundervisning teoretisk uddannelse kurser. Når du er færdig med vores modulopbyggede kursus vil du holde en kommerciel pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), instrumentet Rating (IR) og ATPL teori kredit.... [-]

Grækenland Megara
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Queen Noor Civil Aviation Technical College

Dette kursus giver deltagerne indsigt i Performance Based Navigation (PBN) koncepter og deres ansøgning om planlægning og design af PBN luftrum i overensstemmelse med ICA ... [+]

PBN - Performance Based Navigation Course

ICAO-kode: 059

Varighed: 7 dage

Beskrivelse: Dette kursus giver deltagerne indsigt i Performance Based Navigation (PBN) koncepter og deres ansøgning om planlægning og design af PBN luftrum i overensstemmelse med ICAOs standarder og anbefalede praksis (SARP).

[-]
Jordan Amman
September 2019
Fuldtid
7 dage
på universitet
Læs mere på dansk
Horizon International Flight Academy

Formålet med kurset er at uddanne kvalificerede militære Pilots at opnå en GCAA CPL (H) licens. ... [+]

Formålet med kurset

Formålet med kurset er at uddanne kvalificerede militære Pilots at opnå en GCAA CPL (H) licens.

Pensum Teoretisk Viden: 300 timer "Valgfri" Flying Training: 15 timer Varighed af kurset: 21 uger

Opbygning af kurset

Pensum for QMP (H) Kursus dækker følgende emner:

Air Law Generel viden om luftfartøjer incl. Instrumentering Mass & Balance flyperformansen Flight Planning human performance Meteorologi navigation Radio Navigation operationelle procedurer Principper for Flight Kommunikation

Adgangskrav Mød GCAA Class One medicinsk standard forventes Færdigheder i enge... [-]
Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi
September 2019
Fuldtid
21 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Bristow Academy

Bristow Academy kombinerede FAA / EASA Professional Pilot Program giver fuldstændig europæisk certificering ved at kombinere EASA CPL (H) uddannelse med FAA uddannelse ko ... [+]

Bristow Academy kombinerede FAA / EASA Professional Pilot Program giver fuldstændig europæisk certificering ved at kombinere EASA CPL (H) uddannelse med FAA uddannelse komponenter. Dette kursus er godkendt til anvendelse af et års post-færdiggørelse Valgfri Praktisk Uddannelse (OPT).

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified Flight Instructor (CFI) FAA Certified Flight Instructor Instrument (CFII)

VARIGHED

20 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

216,2

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2019
Fuldtid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bristow Academy

Bristow Academys EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) program er designet til studerende, der ønsker at opnå beskæftigelse på det europæiske marked flyvning. ... [+]

Bristow Academys EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) program er designet til studerende, der ønsker at opnå beskæftigelse på det europæiske marked flyvning.

Dette program opfylder minimumskravet på 135 timers flyvetræning til at opfylde de flyvende erfaring kravene i EASA Part FCL 1178/2011 bilag 1, tillæg 3 og 4. Klasser starter i januar, maj og september og er begrænset til 14 elever i hver klasse.

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

VARIGHED

12 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

138,5

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Bristow Academy

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er en omfattende læseplan af jorden og flyveinstruktion designet til at udvikle de studerende til professionelle piloter. C ... [+]

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er en omfattende læseplan af jorden og flyveinstruktion designet til at udvikle de studerende til professionelle piloter. Certificeret Flight Instructor (CFI) og Certified Flight Instructor Instrument (CFII) er tilgængelige som add-on komponenter. Dette program, i samarbejde med Retten i Første Instans og CFII kurser, er godkendt til anvendelse af et års post-færdiggørelse Valgfri Praktisk Uddannelse (OPT).

Certificering

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA Instrument Rating (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

VARIGHED

10 måneder

Ca.. Timer på flyrejser

151,5

* Dette er den gennemsnitlige varighed af programmet. Faktisk varighed er baseret på enkelte elev aptitude. ... [-]

USA Titusville Det Forenede Kongerige Chesterfield
September 2019
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Pilot training center/ Pilotų Mokykla

Formålet med Det Private Pilot PPL (A) kurset er at uddanne de studerende pilot til at flyve sikkert og effektivt under Visuelle flyveregler. ... [+]

PPL (A) - Privat pilotcertifikat BESKRIVELSE

Formålet med Det Private Pilot PPL (A) kurset er at uddanne de studerende pilot til at flyve sikkert og effektivt under Visuelle flyveregler. Til studerende, der har bestået teori eksamener og praktiske prøve Statens Luftfartsvæsen (SLV) giver private pilotcertifikat. Indehaveren af ​​PPL-licens bliver berettiget til at flyve som pilot-in-kommando eller andenpilot på flyvemaskiner, der er optaget i et pilotcertifikat.

EMNER Air Law og operationelle procedurer Generel viden om luftfartøjer Navigation Aircraft Flight Manual kommunikation Principper for Flight Meteorologi Flight Performance og Planlægning Menneskelig ydeevne og begrænsninger KRAV Minimumsalder: En ansøger til et PPL (A), skal være mindst 17 år Helbredsmæssig egnethed: En ansøger til et PPL (A), skal have en gyldig klasse 1 eller klasse 2 lægeerklæring. PRIVATE pilotcertifikat - PPL: TID / HOURS Flyvninger med Cessna 150/152 (41 timer) 41 Flyvninger med simulator (4 timer) 4 Privat pilot teori * 100 Læringsmateriale (Oxford bøger) Flight eksamen med CAA inspektør 01:30 ... [-]
Litauen Vilnius
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Dette kursus er designet til, at den studerende får de nødvendige færdigheder og erfaring til at arbejde som en kommerciel helikopterpilot, der driver enkeltmotoriske hel ... [+]

Dette kursus er designet til, at den studerende får de nødvendige færdigheder og erfaring til at arbejde som en kommerciel helikopterpilot, der driver enkeltmotoriske helikoptere under VFR-forhold.

Ved afslutningen af kurset modtager du en EASA CPL (H) Commercial Helicopter Pilot's License, der giver dig mulighed for at flyve en helikopter som lønmodtager. Dette gør det muligt for indehaveren at arbejde som pilot i opgaver som passagertransport, sikkerhedstjenesteflyvninger, herunder kystvagt, søgning og redning, overvågning, brandbekæmpelse, slyngeoperationer samt luftfotografering og fotografering for blot at nævne nogle få.

Det integrerede program vil tage den studerende uden forudgående viden eller opleve hele vejen til det krævede niveau for at opnå CPL (H).... [-]

Spanien Málaga Madrid
Åben tilmelding
Fuldtid
281 - 497 timer
på universitet
Læs mere på dansk
World Aviation Helicopters Flight Academy

Formålet med vores Private Pilot License PPL (H) kursus er at træne den studerende til at flyve sikkert og effektivt under Visual Flight Rules enten til rekreative formål ... [+]

Formålet med vores Private Pilot License PPL (H) kursus er at uddanne den studerende til at flyve sikkert og effektivt under Visual Flight Rules enten til rekreative formål eller som led i kommerciel pilotuddannelse. Dette kursus indeholder alt, hvad en ny pilot har brug for at blive en privat helikopterpilot.

PPL (H) -programmet består af 112 timers teoriinstruktion og følgende fly-træning:

45:00 timers flyvetræning i R22 eller CABRI G2

Grundskole: På flyeskolen eller uafhængig undersøgelse. On-line instruktioner er tilgængelige.

[-]
Spanien Málaga Madrid
Åben tilmelding
Deltid
157 timer
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk