ACADEMICCOURSES

Deltid Kurser: Humaniora i USA, Toledo

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Toledo Ohio er en havneby mellem Ohio og Michigan. Byen sidder på Lake Erie og giver en smuk udsigt og strande. Toledo er vært for flere universiteter, der giver en overflod af potentielle store valg.

Deltid Executive kurser i Humaniora i USA, Toledo. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Humaniora, Toledo Filter

Advokater & CPA: Etik På Arbejdspladsen

University of Tulsa College of Business Administration
Kursus
<
Deltid
på universitet

Lære om forskellige etiske stilarter og anvende dem til din hårdeste etiske dilemmaer.

Læs mere