ACADEMICCOURSES

Humaniora kurser i Lowell.Find kurser og korte kurser i Humaniora i Lowell

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Humaniora og samfundsvidenskab er et område af undersøgelse, som forbereder de studerende til en lang række forskellige brancher, når det drejer sig tid til at vælge en karriere. Socialarbejdere, kunstnere og undervisning karriere er populære muligheder for dem, der gennemfører disse kurser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Lowell, Massachusetts er hjemsted for 106.000 indbyggere, der udgør den faste samfund. Byen har flere gallerier og museer spredt over hele byen. Det har to store institutioner for videregående uddannelse inden for sine grænser.

Humaniora kurser i Lowell - Søg efter kurser og korte kurser i Humaniora i Lowell. Alle info her!

1 Resultater i Humaniora, Lowell Filter

Akademisk engelsk

UMass Lowell Global Student Success Program (Navitas)
Kursus
Sep 2021
Engelsk

Programmet Academic English (AE) er designet til studerende, der ikke har opfyldt de engelsksprogede krav til UMass Lowell Navitas Global Student Success Program (GSSP).

Læs mere