ACADEMICCOURSES

Humaniora kurser i Telford.Find kurser og korte kurser i Humaniora i Telford

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Humaniora kurser i Telford - Søg efter kurser og korte kurser i Humaniora i Telford. Alle info her!

3 Resultater i Humaniora, Telford Filter

SY203 - BØRNVÆKST OG UDVIKLING

Baptist Bible College
Kursus
Aug 2021
Engelsk
på universitet

Dette kursus hjælper læreren med at udvikle færdigheder og metoder til at undervise i Bibelen under hensyntagen til de forskellige aldre i børnenes tjeneste i kirken.

Læs mere

SY201 - METODER STRATEGI FOR KIRKEPLANNING

Baptist Bible College
Kursus
Aug 2021
på universitet

Dette kursus giver den studerende en bred viden om kirkens vækststrategier, der implementeres i dag, og hjælper ham med at evaluere sådanne metoder i lyset af Skriften.

Læs mere

SY202 - KIRKENS HISTORIE

Baptist Bible College
Kursus
Aug 2021
Engelsk
på universitet

Dette er en undersøgelse af kristendommen fra det første århundrede gennem reformationen med særlig vægt på kirkens institutionelle historie såvel som den teologiske udvikling ...

Læs mere