ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Kurser: Humaniora i Det Forenede Kongerige

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Fjernundervisning Executive kurser i Humaniora i Det Forenede Kongerige. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

21 Resultater i Humaniora, Det Forenede Kongerige, Fjernundervisning Filter

Amazon No.1 Bestselling Forfatter System Course

The Internet Business School
Online Fuldtid 1 dag Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Bethersden

Deltag i en en-dags intensiv live træningsbegivenhed og lær at skrive, udgive og markedsføre en No.1 Amazon Best Selling Book.

Skrive til internettet

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid 1 dag Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Internettet er fyldt med fascinerende steder at finde information, tjekke dine foretrukne virksomheder og butikker, kigge efter tilbud, læse nyhederne og meget mere.

Skriver rapporter og forslag

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Det er vigtigt at forstå, hvordan man skriver rapporter og forslag, der bliver læst. Vi skriver rapporter i en række formater og en række formål. Uanset om du skal rapportere om produktanalyse, opgørelse, gennemførlighedsundersøgelser eller noget andet, er rapportskrivning en færdighed, du vil bruge igen og igen.

Business writing, der virker

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid 2 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Vi ved alle, hvad god skrive er. Det er den roman, vi ikke kan lægge ned, digtet, vi aldrig har glemt, og talen, der ændrer den måde, vi ser på verden. God skrivning er notatet, der får handling og brevet, der siger, hvad et telefonopkald ikke kan.

Lære engelsk GCSE kursus

Oplex Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Dette Learning English GCSE Course vil give elever med et fantastisk indblik i at lære vigtige færdigheder til at forberede sig til at studere for deres engelsk sprog og Literacy GCSE s. Dækker aspekter af poesi, fiktive skrift, ikke-fiktive skrivning, transaktionsbeslutning skriftligt.

IGCSE historie kursus

UK Open College
Online Deltid 300 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Historien er studiet af tidligere begivenheder. For at forstå den nuværende grundigt, er vi nødt til at se på tidligere begivenheder, og se, hvordan de påvirker den aktuelle situation i verden. Det ville være umuligt at forstå den nuværende sociale, økonomiske og politiske klima uden at henvise til de begivenheder i det 20. århundrede.

Et niveau historik naturligvis

UK Open College
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Forstå fortiden er nøglen til at afkode den foreliggende. Det gør vores A Level Historie kursus interessant og engagerende, giver detaljerede indblik i moderne britisk historie samt udvikle centrale analytiske og forskning færdigheder. Færdiggørelsen af ​​dette kursus svarer til opfyldelsen af ​​en fuld A-niveau.

Et niveau engelsk litteratur kursus

UK Open College
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Denne fuld ny specifikation A Level Kurset kan afsluttes fra hjemmet i dit eget tempo fra overalt i verden. Studerende kan tilmelde anytime 365 dage om året, og når registreret kan studere inden for dage.

Et niveau engelsk sprog og litteratur

UK Open College
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Dette kursus dækker den helt nye spec indført i september 2015. UK Open College er glade for at give mulighed for at studere A-niveau engelsk sprog og litteratur som angivet af Edexcel.

Et niveau klassisk civilisation naturligvis

UK Open College
Online Deltid 700 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Studiet af klassisk civilisation er forståeligt nok en bred og vidtrækkende en omfattende en række forskellige emner; historie, litteratur, sprogvidenskab, numismatik, epigrafik, arkæologi, kunst, arkitektur og filosofi.

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - niveau 4 praktiserende læge

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Lær kraftfulde, avancerede modificerende for hurtige og effektive resultater med denne Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - Niveau 4 Practitioner kursus.

Introduktion til Neuro Lingvistisk Programmering (NLP)

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Få en forståelse af de væsentlige begreber bag Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) med denne indledende kursus i denne metode til at påvirke hjernens opførsel.

Hastighed læsning med verdens hurtigste læser!

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online + 1 mere

Oplev verdens hurtigste Reader hemmeligheder for at fordoble din læsehastighed, mens øge forståelsen. Få gennem din læseliste sommer på næsten ingen tid med denne hastighed læsekursus! Howard Berg påstand til berømmelse begyndte med 1990 Guinness Book of World Records, hvor han først blev anerkendt som verdens hurtigste læseren med en utrolig hastighed på 25.000 ord i en enkelt minut ...

Hvordan man skriver noveller med jane Bettany

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online + 1 mere

Hvis du ønsker at skrive fiktion, så noveller er et godt sted at starte og astore indtægtskilde. Dette kursus, ledet af forfatteren Jane Bettany, vil vise dig, hvordan du kan finde ideer, sætte dine historier sammen, og hvordan du indsender dem til en redaktør. Vi vil dække væsentlige elementer i historien skrivning såsom plot og struktur, dialog, beskrivelse, indstilling, anspændt, synspunkt og så meget mere!

Lære og huske vocab af alle sprog

Of Course Learning
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online USA USA Online + 1 mere

Har du altid hader vocab tests i skolen? Ønsker du, at du kunne huske enkle ord og sætninger, når du er på ferie i udlandet? Med dette kursus vil du kunne huske nogen vocab du vil, uanset hvor du er! Nå nu kan du! Med dette kursus vil du blive introduceret til en ny form for memorization for alle sprog. Efter Anthony Metivier magnetiske Memory Method vil betyde, at du er i stand til ...