ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Kurser: Humaniora i Det Forenede Kongerige, England

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Humaniora og samfundsvidenskab er det perfekte område for undersøgelse for studerende, der søger at lære et stort udvalg af færdigheder, som kan forberede dem til uovertruffen frihed, når det kommer til at vælge, hvilke industrien, de gerne vil arbejde i.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Fjernundervisning Executive kurser i Humaniora i Det Forenede Kongerige, England. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

10 Resultater i Humaniora, England, Fjernundervisning Filter

Amazon No.1 Bestselling Forfatter System Course

The Internet Business School
Online Fuldtid 1 dag Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Bethersden

Deltag i en en-dags intensiv live træningsbegivenhed og lær at skrive, udgive og markedsføre en No.1 Amazon Best Selling Book.

Skrive til internettet

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid 1 dag Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Internettet er fyldt med fascinerende steder at finde information, tjekke dine foretrukne virksomheder og butikker, kigge efter tilbud, læse nyhederne og meget mere.

Skriver rapporter og forslag

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Det er vigtigt at forstå, hvordan man skriver rapporter og forslag, der bliver læst. Vi skriver rapporter i en række formater og en række formål. Uanset om du skal rapportere om produktanalyse, opgørelse, gennemførlighedsundersøgelser eller noget andet, er rapportskrivning en færdighed, du vil bruge igen og igen.

Business writing, der virker

Churchill Square Training And Development
Online Fuldtid 2 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Portsmouth

Vi ved alle, hvad god skrive er. Det er den roman, vi ikke kan lægge ned, digtet, vi aldrig har glemt, og talen, der ændrer den måde, vi ser på verden. God skrivning er notatet, der får handling og brevet, der siger, hvad et telefonopkald ikke kan.

Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - niveau 4 praktiserende læge

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Lær kraftfulde, avancerede modificerende for hurtige og effektive resultater med denne Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) - Niveau 4 Practitioner kursus.

Introduktion til Neuro Lingvistisk Programmering (NLP)

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Få en forståelse af de væsentlige begreber bag Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) med denne indledende kursus i denne metode til at påvirke hjernens opførsel.

Online engelsk sprogprogram

Walsall College
Online Fuldtid 1 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Walsall

Du kan nu lære og praktisere engelsk fra dit hjem, i dit hjemland. Walsall College Online English Language Programme

Kursus i bibelstudier & Christian ministerium

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Kom i kontakt med vores spiritualitet, tro, og den indre tro er vigtigt for mange af os. Nogle endda gå til omfanget af at dele disse til andre. Mere end at være et job eller hobby, de behandler, er som deres kald.

Kursus i sprog

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

Vælg fra nogen af ​​vores 34 sprogkurser og lære hurtigt på komfort i dit eget hjem eller på kontoret. ICI garanterer en effektiv sprog program, der giver dig effektive værktøjer samt øge din lyst til at lære noget sprog, der vil tage din karriere eller personlige liv til større højder.

Kursus i tale

International Open Academy
Online Fuldtid Deltid 60 dage Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Gør en forskel i livet for mennesker, der har svært ved at kommunikere ved at udforske rollen som tale- og sprogspecialist.