close

Filtre

Se resultater

Humaniora kurser i Grenzach-Wyhlen.Find kurser og korte kurser i Humaniora i Grenzach-Wyhlen

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier. Humaniora og samfundsvidenskab fremmer og forståelse af en bred vifte af færdigheder ved at give de studerende med et stort udvalg af kurser. De skillsets studerende lærer kan være værdifulde på tværs af en lang række… Læs mere

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Humaniora og samfundsvidenskab fremmer og forståelse af en bred vifte af færdigheder ved at give de studerende med et stort udvalg af kurser. De skillsets studerende lærer kan være værdifulde på tværs af en lang række industrier i det voksende globale jobmarked.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Humaniora kurser i Grenzach-Wyhlen - Søg efter kurser og korte kurser i Humaniora i Grenzach-Wyhlen. Alle info her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Transcend Peace University
Grenzach-Wyhlen , Tyskland

Dette kursus behandler interpersonelle konflikter, årsager, håndteringsstrategier og konfliktløsning set fra et socialpsykologisk synspunkt.

Dette kursus behandler interpersonelle konflikter, årsager, håndteringsstrategier og konfliktløsning set fra et socialpsykologisk synspunkt. -
Kursus
Engelsk
Okt 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder