ACADEMICCOURSES

Humaniora kurser i Wuxi.Find kurser og korte kurser i Humaniora i Wuxi

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Humaniora og samfundsvidenskab er et område af undersøgelse, som forbereder de studerende til en lang række forskellige brancher, når det drejer sig tid til at vælge en karriere. Socialarbejdere, kunstnere og undervisning karriere er populære muligheder for dem, der gennemfører disse kurser.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Denne gamle kystby i det sydlige dele af Kina har en historie af unikke videregående uddannelsesinstitutioner, hvor eleverne udmærker vidunderligt trods af deres sociale baggrund. Bortset fra universiteterne, er regionen serveres uddannelse-wise ved professionshøjskoler og Erhverv gymnasier.

Humaniora kurser i Wuxi - Søg efter kurser og korte kurser i Humaniora i Wuxi. Alle info her!

1 Resultater i Humaniora, Wuxi Filter

Kinesisk kultur kursus

Shanghai Mandarin Garden Language & Culture Center
Kursus
<
Fuldtid
på universitet

Kina har en lang og glorværdig historie og hun har set mange ændringer. Kultur Kursus har til formål at hjælpe dig med at forstå mere om Kina og hendes folk, kultur og skikke, ...

Læs mere