ACADEMICCOURSES

Kurser: Humaniora i Grækenland

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Hvis en studerende ønsker at blive en socialrådgiver, pædagog eller enhver karriere, der involverer stor kunstnerisk dygtighed, kan Humaniora og Samfundsvidenskab være den rigtige område af undersøgelsen. Dette felt indeholder en bred vifte af klasser, som underviser deltagerne en bred vifte af færdigheder, som er værdifulde på tværs af mange brancher.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Executive kurser i Humaniora i Grækenland. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

1 Resultater i Humaniora, Grækenland Filter

Academic Year Program

The American School of Classical Studies at Athens
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Græsk
på universitet

Programmet for almindeligt medlem løber hele akademiske år fra begyndelsen af september til begyndelsen af juni. Det er et integreret deltagelsesprogram, der tilbyder avancere ...

Læs mere