ACADEMICCOURSES

Kurser: Humaniora i Canada

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

Humaniora og Samfundsvidenskab er et varieret fagområde, der kan forberede de studerende til en bred vifte af karriereforløb i en stor vifte af industrier. De, der ønsker at arbejde i sociale ydelser, uddannelse eller enhver karriere, der involverer kunst kan have gavn af at fokusere på dette område.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Executive kurser i Humaniora i Canada. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Humaniora, Canada Filter

General English

EC Language Centres
Kursus
Engelsk
på universitet

Forbedre din fluency, selvtillid og samtale færdigheder med vores mest populære kursus! Giv dig selv en praktisk forståelse af det engelske sprog.

Læs mere

Engelsk til erhvervsprogram

Pera College
Kursus
Sep 2021
Engelsk
Tyrkisk

Pera Colleges English for Business and Management kursus forbereder de studerende til at håndtere almindelige forretningssituationer, hvor engelsk er påkrævet. Studerende forl ...

Læs mere