ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Grækenland, Kalamaria Municipality

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Grækenland, officielt Den Hellenske Republik eller Hellas, som kaldes fra gammel tid, er et land i det sydøstlige Europa. Ifølge folketællingen i 2011 er Grækenland 's befolkning omkring 11 millioner.

Kurser i Grækenland, Kalamaria Municipality. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Integreret nul til ATPL

Olympus Aviation Academy
Kursus
<
Fuldtid
<
12&nbsp;-&nbsp;14 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Olympus Aviation har udviklet et grundigt integreret pilotuddannelsesprogram for at bringe de studerende op på færdighederne, så de fungerer som co-piloter på enkelt- og / ell ...

Læs mere