ACADEMICCOURSES

Find kurser og korte kurser i Franske studier

Et kursus er en læringsmulighed til rådighed på universiteter, gymnasier, tekniske skoler og andre læringsinstitutioner. Kurser giver detaljeret instruktion i et bestemt emne og kan tage overalt fra et par dage til flere måneder for at fuldføre.

Hvad er et kursus i franske studier? Dette emne indebærer studier af fransk sprog, litteratur og kultur. Specifikke kurser kan fokusere på at fremme talende eller skrivefærdigheder eller forståelse. Andre kurser kan lære elever om forskellige perioder med fransk litteratur, kunst eller teater, hvilket giver et historisk perspektiv af disse emner. Interesserede elever kan også finde franske studier kurser, der tilbyder sprog nedsættelse eller studere i udlandet muligheder, som kan yderligere forbedre deres conversational kapacitet.

Personer, der gennemfører kurser i franske studier, kan udvikle en stærk forståelse for kulturel mangfoldighed. At studere et fremmedsprog kan også forbedre kritisk tænkning og kommunikationsevne, hvilket kan give en levetid på potentielle fordele.

Udgifterne til en fransk studiekurs varierer fra skole til skole. Udsatte studerende skal kontakte de skoler, de er interesserede i at få detaljerede oplysninger om omkostninger.

Gennemførelse af et kursus i franske studier kan gøre det muligt for vellykkede studerende at forfølge karriere inden for en række sektorer som uddannelse, erhvervsliv, gæstfrihed og regering. Enkeltpersoner kan for eksempel blive lærere på gymnasiet eller på universitetets niveau eller arbejde på kommunikationsområdet som oversætter eller nyhedsanalytiker. Kandidater, der er interesseret i gæstfrihedssektoren, kan finde beskæftigelse som rejseguider eller gæstetjenester repræsentanter hos rejsebureauer, hoteller eller lufthavne. Mulighederne kan også eksistere i firmaer, der driver handel i frankofon verden eller offentlige enheder, der er fokuseret på internationale relationer. Nonprofitorganisationer, der opererer i fransktalende områder af kloden, kan også ansætte jobkandidater, der har gennemført kurser i franske studier.

Interesserede elever kan finde både online og personligt kurser i franske studier i USA og over hele kloden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

4 Resultater i Franske studier Filter

Årligt kursus i fransk sprog og civilisation - AN40

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Kursus
Okt 2021
<
Fuldtid
28 May 2022
Fransk
på universitet

Dette 24-ugers årlige kursus indeholder to semestre med forbedrede sprog- og civilisationskurser (vintersemester, fra oktober til januar og forårssemesteret, fra februar til m ...

Læs mere

Nantes - Fransk sprogundersøgelse og områdestudier

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

Vores franske sprogundersøgelses- og områdestudieprogram har to vigtige mål: at forbedre din skriftlige og mundtlige færdigheder i fransk gennem sprog- og områdestudiekurser o ...

Læs mere

Semesterkursus

Université de Reims Champagne-Ardenne
Kursus
01 Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Fransk
på universitet

De årlige kurser på CIEF består af 2 semestre på 13 uger hver. CIEF tilbyder 6 forskellige niveauer, hver sammensat af 16 til 18 timers ugentlige kurser, med mindst 1 times au ...

Læs mere

Fransk færdighed: Littérature Française Unit 2

Morley College
Kursus
Aug 2021
<
Fuldtid
Fransk
Engelsk
Online

Ved afslutningen af dette kursus vil du være i stand til at: Udforske, udvikle og diskutere temaer og analysere tegn; Udforsk, udvikle og diskutere den markante brug af sprog, ...

Læs mere