ACADEMICCOURSES

Executive kursus i Frankrig, Lille

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Resting langs Deule floden er Lille, den vigtigste by i den Lille Métropole i de franske Flandern. Byen har mere end 200.000 indbyggere. Lille by har 6 universiteter og flere læreanstalter.

Kurser i Frankrig, Lille. Få alle information om skolen, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

resultater fundet Filter

Program i europæisk politik

European School of Political and Social Sciences
Kursus
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 semestre
14 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Dette er et avanceret program med fokus på regulering af nutidige samfund i en globaliseret verden. Det afspejler vigtige politiske spørgsmål, men også deres løsning. Desuden ...

Læs mere

International vinter skolen: iot

EPITECH
Kursus
<
Fuldtid
<
2 uger
Engelsk
på universitet

Fra 22. januar til 2. februar 2018 Uge 1: Embedded programmering og prototyper Uge 2: Projekt Ideation og Bootstrap

Læs mere