close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Fragtledelse

Under en forsendelse management kursus er en fantastisk metode til dem, der ønsker at forstå det grundlæggende i forsendelse og producerer materialer. Studerende vil lære om, hvordan fordelingen påvirker den globale økonomi. Hvad er et kursus i forsendelsesadministration? Der er mange forskellige kurser til rådighed, som falder under shipping management kategori. Hvis du er på udkig efte… Læs mere

Under en forsendelse management kursus er en fantastisk metode til dem, der ønsker at forstå det grundlæggende i forsendelse og producerer materialer. Studerende vil lære om, hvordan fordelingen påvirker den globale økonomi.

Hvad er et kursus i forsendelsesadministration? Der er mange forskellige kurser til rådighed, som falder under shipping management kategori. Hvis du er på udkig efter en fuld-længde program i supply chain management eller et kort kursus i international transport, kan du finde en, der opfylder dine behov. Transport lov, marine personaleledelse og ISO maritime standarder er blot nogle af fokusområderne for kurser. Forsendelse lederkurser er tilgængelige fra godkendte skoler i hele verden og begynde på forskellige tidspunkter i løbet af året.

Der er flere årsager til, at den enkelte beslutter at tage en forsendelse lederkursus; Programmet lærer en række færdigheder, såsom opgørelse recordkeeping, sporing finanser og international transport.

Program omkostninger svinger afhængigt af universitetet, og uddannelsen varer fra tre uger til et år. Det er afgørende, at potentielle studerende undersøger skolen grundigt for at sikre de udbudte kurser passer deres mål.

Personer, der tager et kursus i Shipping Management lærer teknikker til at planlægge globalt produkt transport. Kursusaktiviteter omfatter udformning skibsfart planer, der omfatter forskellige former for transport. Studerende også foreslå de bedste transportformer for forskellige typer af leverancer ved at sammenligne hastigheden af ​​levering, omkostninger og destination. Desuden deltagerne får et indgående kendskab til international sikkerhedsledelse og miljøanlæg. Kursusaktiviteter omfatter væsentlige lovgivning industri og lovgivningsmæssige fundamentale compliance, hvilket gør det ideelt for dem, der planlægger en karriere inden for shipping management.

Globale kurser er tilgængelige på mange universiteter.Online klasser er en ideel løsning for dem, der bor rundt om i verden, især i fjerntliggende områder med begrænset adgang til en facilitet. Web-baserede muligheder også tage højde for personer, der kræver en fleksibel tidsplan. For at komme i gang med et kursus, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University Centre of the Westfjords
Ísafjörður, Island

Reduktionen af arktisk havis skaber øgede muligheder for offshore maritime industrier. Dette kursus bruger udviklingen i Arktis som grundlag for at give en tværfaglig introduk ... +

Reduktionen af arktisk havis skaber øgede muligheder for offshore maritime industrier. Dette kursus bruger udviklingen i Arktis som grundlag for at give en tværfaglig introduktion til offshore-aktiviteter, de forskellige involverede aktører, og hvordan aktørerne påvirker kystsamfund og ledelse af maritime industrier. Eksempler uden for Arktis vil give sammenhæng og tjene som grundlag for sammenligning for globale tendenser. Studerende vil få en dybere akademisk forståelse af, hvordan miljømæssige, socioøkonomiske og politiske drivere har påvirket offshore-aktiviteter såsom skibsfart, navigation, havnedrift, offshore petroleum, havbundsminedrift, kraft og telekommunikation, sikkerhed, piratkopiering og lokalsamfundets socio-økonomiske udvikling. -
Kursus
Fuldtid
2 uger
Engelsk
17 Maj 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her