ACADEMICCOURSES.DK

Deltid Kurser: Fotografi i Spanien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

De, der studerer fotografering ofte lære om, hvordan kameraer arbejde og hvordan man bruger dem til at skabe kunstværker. Dette program kan hjælpe eleverne forfølge en vifte af karriereforløb, såsom fotojournalistikken, begivenhed fotografering, eller skabelse portræt.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Executive kurser i Fotografi i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

19 Resultater i Fotografi, Spanien Filter

Kursus af Manel Esclusa. Nat, mørke, skygger og andre lys

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
på universitet Deltid 54 timer Kontakt skolen Spanien Barcelona

Formålet med studerende på fotografering og fotografer, der er interesserede i at starte et fotografisk projekt, der kan struktureres rundt om natten, mørke, skygger og andre lys.

Forfatterfotografikursus

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
på universitet Deltid 34 timer Kontakt skolen Spanien Barcelona

Målrettet mod mennesker, der ønsker at bruge fotografering som et værktøj til personlige udtryk.

Fashion Photography Course

Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya - IEFC
på universitet Deltid 90 timer Kontakt skolen Spanien Barcelona

Formålet med fotografer og studerende interesseret i modefotograferingens verden.

Avanceret fotografering kursus

CPA Online
Online Fuldtid Deltid 300 timer September 2020 Spanien Zaragoza + 1 mere

Ønsker du at arbejde som fotograf? Hvis du ønsker at udvikle din karriere i denne sektor, kan vi tilbyde online CPA avanceret fotografering kursus.

Kameraoperatør naturligvis

CPA Online
Online Fuldtid Deltid 300 timer September 2020 Spanien Zaragoza + 1 mere

Kameraet operatør spiller en afgørende rolle i enhver optagelsen. Derfor billedkvaliteten er afgørende for ekstraordinære audiovisuelt produkt. Leder du efter den bedste løbet af kamera operatør? Du har allerede fundet. I CPA Online har vi det!

Direktør for fotografering kursus

CPA Online
Online Fuldtid Deltid 300 timer September 2020 Spanien Zaragoza + 1 mere

En direktør for biografreklamer, skal have en teknisk uddannelse for drift af film kameraer eller video og belysning teknikker og skydning, for at fortælle en historie gennem brug af lys.

DTP løbet af fotobøger

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 2 måneder September 2020 Spanien Barcelona

I en tid, hvor livet af enhver trykte udgave synes at være truet af fremkomsten af ​​digitale medier og dens udbredelse på internettet, at den trykte bog præsentere fotografiske arbejde forfatterskab stærkt comeback takket være mulighederne for desktop publishing . Paradoksalt nok i Internettets tidsalder, kan en god fotografisk projekt se lyset som en fysisk bog, til en overkommelig pris og med høj kvalitet.

Fotografi og film kursus

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 1 måned Kontakt skolen Spanien Barcelona

Selvom fotografi og film er adskilt i hovederne på mange teoretikere og kritikere, er det klart, at i dag grænserne mellem faste og levende billede udvandet. Er opstået en hybrid rum, der gennemsyrer den kunstneriske, eksperimenterende og handelspraksis.

Fotografering kursus og tekst

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 1 måned September 2020 Spanien Barcelona

Kurset vil starte i hver session, en række sammenlignende koncepter til transit konjunktioner af forskellige typer af fotografering og tekst, observere driften af ​​interaktioner i arbejdet i de forskellige forfattere.

Rejse fotografering kursus

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 4 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona

Denne Travel Photography Course leverer tekniske, kompositoriske, ekspressive og narrative færdigheder er nødvendige for deltagerne at være i stand til at fotografere baseret på visse interesser og komponere en værdifuld rapport besøgte sted.

Kursus strobist

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 15 timer Kontakt skolen Spanien Barcelona

Den Strobist Course opfylder behovet for professionelle fotografer eller avancerede studerende til at skabe stærke billeder med grundlæggende tekniske løsninger.

Grundlæggende fotografering kursus

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 3 måneder September 2020 Spanien Barcelona

Kursus designet til dem, der ønsker at nyde og i fotografering, Søger en resultater ud over dem, der tilbydes af den automatiske tilstand af et kamera.

Video kursus for fotografer

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 5 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona

Vertigo af teknologisk innovation bringer udfordringer og løsninger til seriøse fotografer. Det giver dem mulighed for at udtrykke sig mere fuldt ud og kreativitet, men kræver, at de konstant læring ikke at miste kontakten.

Kursus cgi (computer genereret imaginær)

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 7 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona

Takket være nye teknologier, skabe fotografiske praksis og lever en spændende tid, med konstante innovationer og nye horisonter, tvinger fotografer til fortsat læring.

Løbet af post-produktion og efterbehandling

GrisArt Escuela Superior de Fotografía
på universitet Deltid 8 måneder Kontakt skolen Spanien Barcelona

Kursus med fokus på retouchering og billedmanipulation i reklamer, mode og arbejde på forfatteren, der udforsker avancerede procedurer og ressourcer er specifikke for hvert område.