ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus ,

Distancekurser bliver stadig mere populær som en form for uddannelse, og bliver udnyttet af fagfolk og studerende fra hele verden. Hvorvidt søge professionel udvikling, nye færdigheder, eller en karriere forandring, er der fjernundervisning kurser på top-notch akademiske institutioner rundt om i verden, og du behøver ikke engang at forlade hjemmet.

Studerende tager fjernundervisning kurser oplever deres læring gennem video-og webkonferencer, email, message boards, live satellit-udsendelser, og chatrum. Der er mange muligheder for fjernundervisning kurser på en række områder såsom gæstfrihed, sundhedspleje, business, psykologi, økonomi, public relations, strategisk ledelse og lederskab, blandt mange andre.

At lære mere om fjernundervisning kurser, kan du gennemse programmerne nedenfor, eller indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter ovenfor.Hvis du finde programmer, der interesserer dig, kan du kontakte skolen direkte ved at udfylde formularen!

102 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning Filter

Aften Trading Course

London Academy of Trading
på universitet Online Fuldtid 4 uger November 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores en-måneders Aften Trading Skills Course er blevet skabt for at arbejde enkeltpersoner for at give en praktisk introduktion til de finansielle markeder og for at hjælpe dig med at forbedre din handel viden og færdigheder.

Specialisering i vedvarende energi

Renewables Academy AG (RENAC)
på universitet Online 12 måneder Kontakt skolen Tyskland Berlin

Dette tværfaglige program giver viden om forskellige vedvarende energiteknologier, udvikling og projektstyring, finansiering, støttemekanismer og rentabilitet.

Kursus: Gruppekurs kurser

XMandarin Chinese Language Centre
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 24 uger Åben tilmelding Kina Qingdao + 2 mere

Deltag i gruppeklassen for at studere kinesisk med elever, der har det samme niveau som dig og få kendskab til folk fra hele verden. Sammen med dine klassekammerater kan du nemt interagere i klassen og deltage i vores fritidsaktiviteter som madlavningskurser, vandreture i bjergene, besøge et traditionelt teekunststudie mv. For at komme i kontakt med den kinesiske kultur.

Business Management Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
på universitet Online Fuldtid 2 år Januar 2020 USA Green Bay Marinette Sturgeon Bay + 3 mere

Generelle forretningsforvaltere findes i næsten alle arbejdsindstillinger i stort set alle sektorer i økonomien. Kandidater fra Business Management programmet er udstyret med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at styre driften af ​​en virksomhed. Kandidater er kompetente i forretningsfunktioner planlægning, organisering, styring og kontrol med de centrale færdigheder, der er afgørende for succes i erhvervslivet.

ESL Program

Brookdale Community College
på universitet Online Fuldtid 1 - 3 semestre Januar 2020 USA Middletown + 1 mere

Brookdales engelsk som andetsprogsprogram serverer engelsksprogede, som ikke er modersmål, som ønsker at forbedre deres talte og skrevne engelsk til akademiske, karriereorienterede eller personlige udviklingsformål. Vi giver studerende en indbydende og kulturelt forskelligartet atmosfære, hvor både lærere og vejledere er eksperter i erhvervelse af andresprog.

Engelsk Sprogkursus Online

The New England School of English
Online Fuldtid Deltid Kontakt skolen USA Cambridge

Ikke blot et mere online-program, men i stedet en skole - din skole, NESE - der sker bare for at være online.

Program - Videospiludvikling

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding USA Sioux City + 1 mere

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstnerisk viden og videospil pipeline.

Online kursus: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Åben tilmelding Danmark Copenhagen + 1 mere

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.

Master i Anti-Money Laundering Diploma

European School of Banking Management
på universitet Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Italien Milan Rome Bari + 3 mere

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkendt af eksperterne som toppen af den italienske uddannelse inden for hvidvaskning af penge.

Specialist inden for design og produktion af shows - On-Site og Online

ESODE Business School
på universitet Online Deltid 7 - 12 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Spain Online + 2 mere

Erverver de nødvendige færdigheder i de forskellige funktioner og ansvar i forbindelse med audiovisuel produktion, for at deltage i oprettelse, produktion, styring og markedsføring af enhver form for live show.

Online-kursus: Online CBT (kognitiv adfærdsterapi)

Adler
Online Fuldtid Deltid 36 timer Åben tilmelding Canada Toronto + 1 mere

Godkendt af Academy for Cognitive Therapy er vores online CBT-program en robust uddannelse i færdighederne i denne meget tiltrængte modalitet. Under studiet fortsætter de studerende gennem skriftlige forelæsninger, foredrag, casestudier og videodemonstrationer og gennemfører praksisopgaver undervejs. Studerende får personlig, opmærksom feedback fra et veteranundervisningsteam, der er kendt for at gøre online-læring sjovt og interessant.

Ekspert i ledelse af sunde virksomheder

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Tilrettelægge værktøjerne til virksomhedernes sociale ansvar; Erhverv de nødvendige færdigheder i folks ledelse for at opnå medarbejderes og leders engagement og engagement i vedtagelsen af sunde vaner Fremme metoder til etablering af en strategisk arbejdspolitisk sundhedspolitik.

Tjen som du lærer online kursus

UK Trading Academy
Online Deltid 6 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Vores tjener som du lærer Kurset er specielt designet til dem, der ikke har så meget tid på en uge at bruge timer til at lære at handle. Det er et kort skarpt træningsforløb, der vil sætte dig i gang med alle de grundlæggende principper i handel og kende din vej rundt om en handelsplatform.

Avanceret Program i Ny Forvaltning af Real Estate Business (Online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online Fuldtid 80 timer November 2019 Spanien Madrid Community of Madrid + 1 mere

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansiel mentalitet, der omfatter adgang til finansiering og beskatning, der adskiller sig fra traditionelle virksomheder, og som er mere kompleks. Her er traditionelle ejendomspraksis og viden ikke nok. De nye regler for SOCIMIs (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversión og El Mercado Inmobiliario - Listed Limited Real Estate Investment Companies) er kommet i god tid og har et fremragende potentiale med et meget gunstigt beskatningssystem. Salgsmulighederne i boligområdet er meget gode.

Weiterbildung økonom / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 9 - 18 måneder Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Vores træningsprogram økonom / -in (IUBH) giver dig en fremragende uddannelse eller omskoling på universitetsniveau.