ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus ,

Distancekurser bliver stadig mere populær som en form for uddannelse, og bliver udnyttet af fagfolk og studerende fra hele verden. Hvorvidt søge professionel udvikling, nye færdigheder, eller en karriere forandring, er der fjernundervisning kurser på top-notch akademiske institutioner rundt om i verden, og du behøver ikke engang at forlade hjemmet.

Studerende tager fjernundervisning kurser oplever deres læring gennem video-og webkonferencer, email, message boards, live satellit-udsendelser, og chatrum. Der er mange muligheder for fjernundervisning kurser på en række områder såsom gæstfrihed, sundhedspleje, business, psykologi, økonomi, public relations, strategisk ledelse og lederskab, blandt mange andre.

At lære mere om fjernundervisning kurser, kan du gennemse programmerne nedenfor, eller indsnævre din søgning ved hjælp af søgefelter ovenfor.Hvis du finde programmer, der interesserer dig, kan du kontakte skolen direkte ved at udfylde formularen!

101 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning Filter

Aften Trading Course

London Academy of Trading
på universitet Online Fuldtid 4 uger Juli 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores en-måneders Aften Trading Skills Course er blevet skabt for at arbejde enkeltpersoner for at give en praktisk introduktion til de finansielle markeder og for at hjælpe dig med at forbedre din handel viden og færdigheder.

Business Management Associate Degree

Northeast Wisconsin Technical College
på universitet Online Fuldtid 2 år August 2019 USA Green Bay Marinette Sturgeon Bay + 3 mere

Generelle forretningsforvaltere findes i næsten alle arbejdsindstillinger i stort set alle sektorer i økonomien. Kandidater fra Business Management programmet er udstyret med de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at styre driften af ​​en virksomhed. Kandidater er kompetente i forretningsfunktioner planlægning, organisering, styring og kontrol med de centrale færdigheder, der er afgørende for succes i erhvervslivet.

Story Academy - En MasterClass i Screenwriting

Storyutbildningen
Online Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Fårösund

Et års heltidsafstandskursus i scriptwriting for kommercielle spillefilm og dramaserier.

Academic English Course

George Mason University
Online Fuldtid 1 - 3 semestre August 2019 USA Fairfax

Det akademiske engelske program giver dig den bedste engelsksprogede undervisning og de akademiske evner til at lykkes hos Mason.

ESL Program

Brookdale Community College
på universitet Online Fuldtid 3 semestre September 2019 USA Jersey City + 1 mere

Det akademiske ESL-program på Brookdale Community College er placeret i vores sprogafdeling i Larrison Hall 232. Vi giver eleverne en indbydende og kulturelt forskelligartet atmosfære, hvor både lærere og vejledere er eksperter i 2. sprogkøb. Vores program tjener ikke-indfødte engelsktalende, der ønsker at forbedre deres talte og skriftlige engelsk for akademiske, karriereorienterede eller personlige udviklingsformål.

Kursus: Gruppekurs kurser

XMandarin Chinese Language Centre
på universitet Online Deltid 4 - 24 uger Åben tilmelding Kina Qingdao + 1 mere

Deltag i gruppeklassen for at få nye venner fra hele verden og studere kinesisk med studerende på samme niveau som dig. Sammen med dine klassekammerater kan du deltage i vores fritidsaktiviteter som madlavningskurser, vandreture i bjergene, besøge et traditionelt te kunststudie mv. For at komme i kontakt med den kinesiske kultur.

Kursus: Self-Paced Programmer

Manhattan College
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA The Bronx

Vores selvstændige kurser vil hjælpe dig med at udvikle de færdigheder og legitimationsoplysninger, der er nødvendige for at lykkes i en professionel og personlig situation. Et bredt udvalg af praktiske, fleksible kurser giver træning i relevante, efterspurgte færdigheder: polere dine jobsøgningsfærdigheder; lære at fremme dit brand og markedsføre dig selv effektivt; blive en overordnet leder eller projektleder udforske din kreativitet, innovation og kritisk tænkning; opnå professionel udvikling inden for cybersikkerhed og specialisering ledelseskrav, blandt mange andre områder.

Specialisering i vedvarende energi

Renewables Academy AG (RENAC)
på universitet Online 12 måneder September 2019 Tyskland Berlin

Dette tværfaglige program giver viden om forskellige vedvarende energiteknologier, udvikling og projektstyring, finansiering, støttemekanismer og rentabilitet.

Arbejdspladsministre Kursus

St John's College
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham

Arbejdspladsministernes kursus fører til et certifikat (HE) i teologi, ministerium

3D Animation Program

Rocket Sky 3D Animation School | ONLINE
Online Fuldtid Deltid 1.5 - 3 år September 2019 Canada Edmonton Saint John + 2 mere

Drømmer du om en karriere, der arbejder i den fantastiske animationsbranche? Rocket Sky er en online animation skole undervist af førsteklasses branchefolk. Vi tilbyder overkommelige undervisningsrenter og finansieringsmuligheder på heltid eller deltid.

Human Resources Management Course (Fjernundervisning)

Academy of York
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Februar 2020 Sydafrika Randburg + 1 mere

Academy of York studerende vil modtage løbende information og support udover det foreskrevne kursusmateriale for at hjælpe eleverne med at opnå i deres studier. Studerende vil have 6 måneder til at fuldføre denne SABPP akkrediterede og NQF justerede korte kursus.

Program - Videospiludvikling

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Online Fuldtid Deltid 1 - 2 år Åben tilmelding USA Sioux City + 1 mere

Vi inviterer dig til at opleve vores online-program i videospiludvikling. Programmet udvikler færdigheder inden for modellering, teksturering, grundlæggende scripting, kunstnerisk viden og videospil pipeline.

Online kursus: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Åben tilmelding Danmark Copenhagen + 1 mere

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.

Professionelle certifikatkurser (online)

Aston American University
Online Fuldtid Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding USA Honolulu + 1 mere

Certifikat kurser instrueres af højtuddannede og kvalificerede instruktører, der holder ph.d.-niveau og kandidat niveau grader. Deres erhvervslivserfaring vil være et aktiv for dig, fordi Aston American University instruktører også vil tilbyde mentorskab.

Arabisk online

Arabic-Online
Online 980 timer September 2019 Saudi-Arabien Saudi Arabia Online

Online arabisk program er et vigtigt online-program og et vendepunkt i historien om at undervise arabisk til ikke-modersmålere. Programmet er en ny læringsmodel, der tilbydes af Saudi Electronic University for at undervise i det arabiske sprog.