ACADEMICCOURSES

Filosofi kurser i Grenzach-Wyhlen.Find kurser og korte kurser i Filosofi i Grenzach-Wyhlen

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

Filosofi er en disciplin, der involverer kritisk tænkning og ræsonnement. Studerende, der studerer dette område kan udvikle en viden om og forståelse af livets spørgsmål og emner, samt ekstraordinære kritiske tænkning nyttigt i en række forskellige karriereveje, såsom erhvervslivet eller regeringen.

Tyskland, officielt Forbundsrepublikken Tyskland er en føderal parlamentarisk republik i det vestlige og centrale Europa. Landet består af 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Filosofi kurser i Grenzach-Wyhlen - Søg efter kurser og korte kurser i Filosofi i Grenzach-Wyhlen. Alle info her!

1 Resultater i Filosofi, Grenzach-Wyhlen Filter

Konflikter på mikroniveau

Transcend Peace University
Kursus
Okt 2021
Engelsk
Online

Dette kursus behandler interpersonelle konflikter, årsager, håndteringsstrategier og konfliktløsning set fra et socialpsykologisk synspunkt.

Læs mere