$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab kurser i Tokyo.Find kurser og korte kurser i Fødevarevidenskab i Tokyo

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødev… Læs mere

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Tokyo er Japans hovedstad. Dette sted er kendt for at være en af ​​de dyreste byer i verden. Desuden er Tokyo også kendt for sin gode kvalitet uddannelsesinstitutioner som University of Tokyo og Waseda University.

Fødevarevidenskab kurser i Tokyo - Søg efter kurser og korte kurser i Fødevarevidenskab i Tokyo. Alle info her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med f ... +

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med fokus på marine produkter. Især uddanner og udfører vi omfattende forskning, der ikke kun fokuserer på at sikre og forbedre fødevarers sikkerhed og sundhed fra ressourcer til forbrug og på at forbedre fødevarers funktionalitet ud fra synspunkter om at fremme menneskers sundhed og konstanthed, men også på at udvikle de design- og udførelsesevner, der kræves til den tværfaglige udvikling af teknologier, set fra kemi, mikrobiologi, fysik og teknik, der understøtter fødevarers sikkerhed, sundhed og funktionalitet. -
Kursus
Japansk
Apr 2022
på universitet