$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Fødevarevidenskab i Japan

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen… Læs mere

Universiteter og højere læreanstalter opstille deres egne adgangskrav for videregående uddannelser, så de varierer bredt. Afhængigt af kurset kan kandidatstuderende kunne komme ind på en videregående uddannelse med en række kvalifikationer. Hvis du 're at anvende til at gøre en Foundation Degree Selvfølgelig kan du opleve, at erhvervserfaring er taget i betragtning sammen med nogen kvalifikationer, du har. Nogle højere læreanstalter og skoler tilbyder Foundation år som forberedelse til en vis grad kurser. De normalt don 't resultere i særskilte kriterier, da de simpelthen kvalificere dig til at indtaste uddannelsen selv. Foundation Years aren 't inden for rækkevidde for alle uddannelser, dog.

En uddannelse i fødevarevidenskab, vil hjælpe dig med at udvikle færdigheder i køkkenet. Disse grader vil give dig tilberedningsmetoder teknikker samt viden om forskellige fødevarer stilarter fra hele verden.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Executive kurser i Fødevarevidenskab i Japan. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med f ... +

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med fokus på marine produkter. Især uddanner og udfører vi omfattende forskning, der ikke kun fokuserer på at sikre og forbedre fødevarers sikkerhed og sundhed fra ressourcer til forbrug og på at forbedre fødevarers funktionalitet ud fra synspunkter om at fremme menneskers sundhed og konstanthed, men også på at udvikle de design- og udførelsesevner, der kræves til den tværfaglige udvikling af teknologier, set fra kemi, mikrobiologi, fysik og teknik, der understøtter fødevarers sikkerhed, sundhed og funktionalitet. -
Kursus
Japansk
Apr 2022
på universitet