close

Filtre

Se resultater

Kurser: Fødevarevidenskab Asien

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der skal find… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der skal finde sted, for at maden skal produceres. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til udviklingen af ​​forarbejdning af fødevarer samt sikre fødevarer pakning og distribution.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Executive kurser i Fødevarevidenskab Asien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
东京海洋科技大学
Minato City, Japan

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med f ... +

På dette kursus uddanner vi studerende og forsker i principper og avancerede teknologier i forbindelse med produktion, konservering, distribution og forbrug af fødevarer med fokus på marine produkter. Især uddanner og udfører vi omfattende forskning, der ikke kun fokuserer på at sikre og forbedre fødevarers sikkerhed og sundhed fra ressourcer til forbrug og på at forbedre fødevarers funktionalitet ud fra synspunkter om at fremme menneskers sundhed og konstanthed, men også på at udvikle de design- og udførelsesevner, der kræves til den tværfaglige udvikling af teknologier, set fra kemi, mikrobiologi, fysik og teknik, der understøtter fødevarers sikkerhed, sundhed og funktionalitet. -
Kursus
Japansk
Apr 2022
på universitet