$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Fødevareteknologi i Portugal

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed. For fagfolk inden for madvarer, eller studerende, der er interesseret i fødevareindustrien, kan undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknolo… Læs mere

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

For fagfolk inden for madvarer, eller studerende, der er interesseret i fødevareindustrien, kan undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi være af interesse. Klasser kan dække udnytte fødevare videnskab, mad og drikke teknologi, distribution, fødevaresikkerhed og konservering af mad.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Executive kurser i Fødevareteknologi i Portugal. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
Læs mere om at studere i Portugal
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Instituto Politécnico de Viseu
Viseu, Portugal

Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk ... +

Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk og mikrobiologisk analyse af fødevarer i landbrugsfødevareindustrien. Fortolke og koordinere forbrugernes forventninger og det regionale / nationale marked i udviklingen af nye fødevarer. -
Kursus
Engelsk, Portugisisk
på universitet