Kurser: Fødevarestudier i Portugal
Relaterede studieområder
(3)
Andre muligheder inden for dette studieområde:
4 Resultater i Fødevarestudier, Portugal
Sorter efter:
ISAG - European Business School
Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og dri ... +
Udvalgt
Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og drikkevarevirksomheder, integreret eller ikke i hotelenheder, hvilket sikrer servicekvalitet, optimeringsressourcer og maksimering af forretningsfortjeneste.
-
Kursus
Fuldtid
2 år
Engelsk, Portuguese (Portugal)
Online og campus kombineret
på universitet
Online
Instituto Politécnico de Viseu
Design, planlægge og udføre, alene eller under vejledning, aktiviteter relateret til hotel-, spa- og cateringenheder, nemlig inden for områderne indkvartering, reception, mad ... +
Design, planlægge og udføre, alene eller under vejledning, aktiviteter relateret til hotel-, spa- og cateringenheder, nemlig inden for områderne indkvartering, reception, mad og drikkevarer, kommerciel ledelse, markedsføring og organisering af begivenheder.
-
Kursus
Engelsk, Portugisisk
på universitet
ISAG - European Business School
Ekspertise inden for vinforvaltning er et banebrydende kursus, der dækker alle områder af interesse for vinbranchen, leveret af de bedste fagfolk i hvert område.
Udvalgt
Ekspertise inden for vinforvaltning er et banebrydende kursus, der dækker alle områder af interesse for vinbranchen, leveret af de bedste fagfolk i hvert område.
-
Kursus
Deltid
54 timer
Engelsk, Portugisisk
på universitet
Få et stipendium på op til $ 10000
Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Instituto Politécnico de Viseu
Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk ... +
Design, planlæg og udfør, autonomt eller under vejledning, teknologiske fremstillingsprocesser og råmaterialer og kvalitetskontrol og sikkerhed, lagerstyring og fysisk-kemisk og mikrobiologisk analyse af fødevarer i landbrugsfødevareindustrien. Fortolke og koordinere forbrugernes forventninger og det regionale / nationale marked i udviklingen af nye fødevarer.
-
Kursus
Engelsk, Portugisisk
på universitet
TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her