$close

Filtre

Se resultater

Kurser: Fødevarestudier Europa

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne. Mad og undersøgelser drikke er et bredt felt, der omfatter produktion af fødevarer og de fysiske, kemiske og biologiske videnskaber involveret med denne produktion. Det omfatter også opbevaring, transport og… Læs mere

Et kursus refererer til en specialiseret uddannelse. Det tager normalt sted på campus, men kan leveres online. Kurserne er populære for folk, der ønsker at få specifik viden i ét emne.

Mad og undersøgelser drikke er et bredt felt, der omfatter produktion af fødevarer og de fysiske, kemiske og biologiske videnskaber involveret med denne produktion. Det omfatter også opbevaring, transport og forbrug af mad og drikkevarer.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Executive kurser i Fødevarestudier Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Institute Kul IN
Sisak, Kroatien

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. ... +

Dette intensive to-måneders kursus i moderne konditor og konfekture er designet til at give de studerende et solidt grundlag og avancerede teknikker til håbefulde konditorer. Små klassestørrelser giver vores erfarne professor-kokke mulighed for at give studerende masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden på at få praktisk praktisk oplevelse i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og velsmagende kager samt basale italienske og franske kager. Derudover introduceres de studerende til vinparring og forretningsadministration, og de kan vælge at tage en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori. -
Kursus
Fuldtid
2 måneder
Engelsk, Italiensk
17 Okt 2022
16 Sep 2022
på universitet
 
South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Mikkeli, Finland +3 Mere

Kender du fordelene ved arktisk finsk mad? Dette mikrokursus inviterer dig til at komme og opleve den arktiske natur og dens spiselige skatte. Under denne tur til arktisk mad ... +

Kender du fordelene ved arktisk finsk mad? Dette mikrokursus inviterer dig til at komme og opleve den arktiske natur og dens spiselige skatte. Under denne tur til arktisk mad lærer du, hvorfor den er sund og velsmagende. Du får også ideen om finsk bærplukning, fiskeri og hvordan finnerne bruger dem til madlavning af lækre måltider. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
10 timer
Engelsk
Aug 2022
Online
 
International Career Institute
London, Det Forenede Kongerige

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om a ... +

ICI 's catering og madlavning kursus forvandler din passion til en yderst tilfredsstillende erhverv! Mange mennesker har inkluderet spise ude i deres normale aktiviteter, om at fremme personlige eller faglige relationer. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
40 - 156 uger
Engelsk
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Ferrières
Ferrieres-en-Brie, Frankrig

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling ... +

Lærlingen på dette kursus udvider sin teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for wienerbrød og bagning. Han instruerer de grundlæggende teknikker til brødfremstilling og både standard og moderne viennoiserie-metoder, sammen med de kanaler, der fører til produktionen, mens han lærer at være autonom. Objektiv: Lav og bag de forskellige typer brød (klassisk brød, restaurantbrød, buffetbrød, specialbrød) Lav og bag forskellige kager (croissanter, pains au chocolat, butterkager, buffetkreationer, kreative og dekorerede kager, boutiquebageri versus restaurantbageri osv.) Mestre de indledende forberedelser (æltning, gæring, hævning, foldning, udrulning, støbning) Identificer internationale kulturer i henhold til brødproduktion Forstå de sociale konsekvenser af brødforbrug Identificer udstyr og lær, hvordan du bruger det Kategoriser fødevarer og tilsætningsstoffer Identificer kvalitetskriterierne i fødevarer Vælg de produkter, der passer bedst til en given produktion Forstå forsyningskæden for korn-mel-brød Udvikle professionel troværdighed og effektivitet (professionel gastronomisk kultur, god praksis for fremragende service, feltbesøg). Organiser de forskellige lager- og produktionslokaler (design af lokalerne, vigtigste ergonomiske standarder, fødevarehåndtering og fødevareopbevaringsmetoder, forskellige kredsløb) Respekter sundheds- og sikkerhedsstandarder (identificer god hygiejnepraksis, der garanterer medarbejderes og kunders sikkerhed, ved, hvordan man fortolker og anvender de vigtigste regler i daglig praksis, vedligehold professionelle rum gennem rengøring og desinfektion) Pædagogisk metode: Lære Forstå Øve sig Vurdere Styring Bagværk Deje (mørdej, sød dej) Cremer (smørcreme, Crème Anglaise, wienerbrødscreme...) Butterdej (omvendt butterdej, traditionel) Choux wienerbrød (Eclair, Religieuse, Saint Honoré, Paris Brest, petits fours) Moderne tærter (chokolade, marengstærte, frugttærte) Viennoiserie kursus Croissant, Chokoladecroissant, Kouglof, Brioche, butterdejsbrioche Brødbagningskursus Klassisk baguette, Traditionel baguette, Landbrød, Fuldkornsbrød, Pain Brié, Surdejsbrød, Rugbrød, Speltbrød, Fuldkornsbrød; Ciabatta Adgangskrav Dette certifikatkursus er åbent for 18-årige ansøgere og derover, der ønsker at fremme deres erfaring og udvide deres færdigheder, eller dem, der skifter til et andet ekspertiseområde, og som ikke har en standard akademisk baggrund. Hvis du ønsker at ansøge om dette program, bedes du oprette en online profil, uploade dit CV, følgebrev og en kopi af dit ID-kort. En samtale med vores akademiske bestyrelse vil blive planlagt, efter vi har behandlet din fil. Karriereudsigter Mulighed for at integrere et bagehold -
Kursus
Fuldtid
3 måneder
Engelsk, Fransk
04 Okt 2022
04 Sep 2022
på universitet
 
EHL Hospitality Business School
Lausanne, Schweiz +3 Mere

Slut dig til andre studerende for en transformerende oplevelse og åben dit sind for de forskellige karrieremuligheder inden for gæstfrihed, rejser, underholdning, luksusmærker ... +

Slut dig til andre studerende for en transformerende oplevelse og åben dit sind for de forskellige karrieremuligheder inden for gæstfrihed, rejser, underholdning, luksusmærker, højteknologi og mange flere. EHL Academy introducerer dig til de tendenser og teknologier, der former fremtiden, baseret på eksempler fra gæstfriheds- og serviceindustrien. Samlet set vil du tilegne dig et stærkt fundament af forretningskendskab og et nyttigt sæt bløde færdigheder til fremtidig akademisk og professionel succes. Forbered dig på at skille dig ud Udvikle nye færdigheder Praktiske aktiviteter og interaktive workshops udvikler de mest værdifulde færdigheder for fremtidens arbejde: bløde færdigheder! Udøv din kulturelle bevidsthed, analytiske tænkning, teamwork og kommunikationsevner, og opbyg en samarbejdstankegang. Forretningskoncept Du vil blive introduceret til de indre funktioner i gæstfrihedsvirksomhedsledelse. Gennem gruppeprojekter og casestudier fra den virkelige verden udvikler du et stærkt fundament af forretningskendskab sammen med lederevner. Lav forbindelser Ud over klasseværelset EHL -oplevelsen kulturel bevidsthed og internationale venskaber. På campus nyder du kulturen og de fantastiske landskaber i Schweiz eller Singapore. På det virtuelle campus lærer du at skabe meningsfulde forbindelser i det digitale miljø. Nøgle Fakta Certifikat Certifikat for gennemførelse Varighed Fordybelsesdage: 6 timer Junior Academy: fra 1-ugers til 3-ugers kurser Sprog engelsk Fransk (begrænsede sessioner af EHL Junior Academy) Startdatoer Hele året (skoleferier og weekender) Fordele Gateway til bacheloruddannelsen: Fritagelse for ansøgningsgebyret. -
Kursus
Fuldtid
2 - 21 dage
Engelsk, Fransk
på universitet
Online
 
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og dri ... +

Dette kursus har til formål at uddanne specialiserede seniorteknikere til at lede, koordinere og kontrollere aktiviteterne og driften af mad- og drikkevarer i catering- og drikkevarevirksomheder, integreret eller ikke i hotelenheder, hvilket sikrer servicekvalitet, optimeringsressourcer og maksimering af forretningsfortjeneste. -
Kursus
Fuldtid
2 år
Engelsk, Portuguese (Portugal)
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
IES Abroad
Siena, Italien

Krydset mellem kultur og køkken føres til det næste niveau i Toscana, hvor traditionel mad og vin ikke kun er en stor del af den kulturelle identitet, men også en primær økono ... +

Krydset mellem kultur og køkken føres til det næste niveau i Toscana, hvor traditionel mad og vin ikke kun er en stor del af den kulturelle identitet, men også en primær økonomisk bidragyder. Du bor i den indbydende by Siena, der er hjemsted for mange specialiteter, herunder håndvalset pici-pasta, crostini med kyllingelever og panforte nødde og frugtkage lavet af lokale, kvalitetsdrevne producenter. Det er her du tilmelder dig fire kurser for i alt 12 point, hvor du vil udforske, hvordan forretnings- og økonomiske koncepter er vævet ind i den italienske fødevareindustri. -
Kursus
Fuldtid
12 uger
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
Harley Oxford
London, Det Forenede Kongerige

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level ... +

Uanset om du tænker på at tage bagning op som en hobby, eller du vil starte din egen bagerivirksomhed og øge din karriere til det næste niveau, kan vores Baking Business Level 3-diplom give dig den indsigt, færdigheder og viden, du har brug for for at trives i denne karriere. -
Kursus
Fuldtid
Deltid
15 timer
Engelsk
Online
 
European Bartender School
Barcelona, Spanien

Beher kerne bartending færdigheder i din egen tid, i dit eget tempo. Nu med livstidsadgang på kun £ 22.

Beher kerne bartending færdigheder i din egen tid, i dit eget tempo. Nu med livstidsadgang på kun £ 22. -
Kursus
Fuldtid
4 timer
Engelsk
Online
 
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Yssingeaux, Frankrig

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. ... +

Seks måneders programmer for kulinariske og wienerbrødentusiaster, karriereudskiftere, iværksættere og alle, der er interesseret i at arbejde inden for gastronomiske univers. -
Kursus
Fuldtid
6 måneder
Engelsk
på universitet