Søg her for kurser og korte kurser i Fødevarestudier

Find kurser og korte kurser i Fødevarestudier

Fødevarestudier

En mad og drikke undersøgelser kan selvfølgelig give enkeltpersoner med behov for hjælp til at lære at arbejde i denne industri, både i oprettelse og i produktions-anlæg i tilknytning til dette område.

Hvad er en fødevare og drikkevarer Studies?

En mad og drikke studier kursus forbereder de studerende til at oprette opskrifter, men også lære at forberede, sælge, flaske, og på anden måde markedsføre en virksomhed på dette område. Denne type kursus er ofte en del af et program for yderligere kulinarisk kunst uddannelse.

Hvad er fordelene ved at tage en mad-og drikkevarer Studies?

Tager dette kursus forbereder de studerende til videregående uddannelse på dette område. Den studerende vil blive bedre i stand til at arbejde i marken, samt at håndtere forvaltningen stillinger.

Hvor meget koster det at tage en mad-og drikkevarer Studies?

Omkostningerne vil variere betydeligt. Tager dette kursus som en one-off program er ofte billigt, men det kan også være en del af en større kulinarisk kunst program. Dette ville koste betydeligt mere.

Hvad er kravene til en fødevare og drikkevarer Studies?

I nogle tilfælde vil de studerende nødt til at tilmelde sig en kulinarisk kunst programmet for at komme ind i disse programmer. I andre tilfælde er dette ikke nødvendigt, da programmet kan være til rådighed uden direkte adgang til en kulinarisk program.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med mad og drikkevarer Studies?

Tager dette kursus vil hjælpe personer til at arbejde i branchen eller for at få en kulinarisk kunst grad.Det kunne hjælpe med karriere i en lederstilling.

Hvorfor tage en online Mad og drikkevarer Studies?

En mad og drikke studier kursus er en, der kan tages online. Hvis du gør det gør det muligt for studerende at få hans eller hendes uddannelse på deres eget tempo, samt lære fra hjemmet.

Hvor man kan tage en mad-og drikkevarer Studies?

Mad og drikkevarer undersøgelser er tilgængelige online via specialiserede skoler, såvel som gennem de fleste gymnasier, universiteter og specialiserede skoler, der tilbyder kulinariske kunst programmer.

Sådan ansøger til en fødevare-og drikkevarer Studies?

Søg efter dit program nedenfor og kontakte indlæggelser kontor på skolen dit barn direkte ved at udfylde dette føre formular.

 

 

Læs mere

Professionel konditori og konfektioner

Culinary Institute Kul IN
på universitet Fuldtid 2 måneder March 2019 Kroatien Sisak

Dette intensive to-måneders kursus i moderne wienerbrød og konfektioner er designet til at give eleverne et solidt fundament og avancerede teknikker til håbende kokke. Små klassestørrelser gør det muligt for vores erfarne professor-kokke at give eleverne masser af en-til-en opmærksomhed og individuel feedback. Studerende bruger 80% af klassetiden til at få praktisk praktisk erfaring i køkkenet. Kurset dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og salte kager samt grundlæggende italienske og franske kager. Derudover introduceres eleverne til vinparring og business management, og de kan vælge at lave en praktikplads i en elite restaurant, hotel eller konditori.

[+]

Den brede vifte af konfektureprodukter, der har fundet vej på markedet, har skabt behovet for at studere slik og desserter som en selvstændig enhed inden for kulinariske kunst. I betragtning af at klassiske konfekteteknikker har udviklet sig med den moderne teknologi, der nu udgør gastronomiens verden, tilbyder denne søde kulinariske afdeling omfattende studiemateriale. På grund af stigende popularitet og efterspørgsel efter uddannede fagfolk på dette område har Culinary Institute Kul IN skabt et professionelt konditorprogram til moderne konfektioner.

Oplev din passion for gastronomi gennem Kul IN student netværk.

Andre kursusoplysninger:Lektionskalender: 5 timer / dag, mandag til fredagSprog: kroatisk og / eller engelskLære- og læsematerialer (digital): Kul IN af Kul INUniformer: Kul IN af Kul IN... [-]

Professionelle kokkurser

Bangkok Thai Cooking Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 8 uger Åben tilmelding Thailand Bangkok + 1 mere

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert. [+]

Internationale kulinariske træningsprogrammer

"Lær at lave mad som en thailandsk kok"

Vi tilbyder træningsprogrammer på engelsk til begyndere såvel som erfarne kulinariske fagfolk. Vi kan tage dig fra hvor du nu er til højere niveauer af kulinariske færdigheder helt sikkert.

Culinary Training School

Træning til yacht kokke, nye restaurant start-ups, og dem der ønsker at lære at lave mad Thai som en thailandsk.

Vores akademi

Vores professionelle kulinariske træning klasseværelser er nye og fuldt airconditionerede. Hver kok student har sin egen træningsstation komplet med gas fritureapparater, granit madlavning område, vask og spiseplads. I træningens hoved er stationen instruktørens demonstrationsstation, hvor alle opskrifter først fremstilles og demonstreres af kokkens instruktør.... [-]


Fransk køkken

Ecole Ritz Escoffier
på universitet Fuldtid 3 dage March 2019 Frankrig Paris

Avancerede niveau træningsprogrammer designet til etablerede mad service fagfolk. [+]

Avancerede niveau træningsprogrammer designet til etablerede mad service fagfolk.

Varighed: 3 dageAntal timer: 21 timerPris: 1.800 € (inkl. Moms)

Et certifikat uddeles til praktikanten i slutningen af hvert træningsprogram.

Sessioner vil blive afholdt under forudsætning af at mindst 4 studerende er registreret.

Charcuterie

Kunsten af kogte og helbrede kød

Indtast verden af charcuteri gennem vores 3-dages træningsprogram og blive en ekspert inden for håndlavede hærdede kød.

KursmålLær at uddanne, marinere og lave foie grasLær hvordan du køler kød og fjerkræ og laver fyldstoffer og geléOplev kreative teknikker til plating og præsentation af et appetitlig charcuteriebrætPå programmetTerrines, pâtés en croûte, ballotiner og luksus foie grasBoudin pølser, salami og paupiette kødruller... [-]

Kort kursus i madlavning for sundheden i Frankrig: fra jord til bord

UniLaSalle
på universitet Fuldtid 4 - 8 uger May 2019 Frankrig Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 mere

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord [+]

Kort kursus i madlavning for Sundhed i Frankrig: Fra jord til bord Målsætninger

Deltag i et intensivt, tværfagligt program, der kombinerer kulinariske kunst, sundhedsvidenskab og professionel praksis mens opdage fransk bæredygtig fødevareproduktion.

Opnå praktisk, international erfaring, mens du tjener kollegium kreditter. Fordyb dig i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: Maj 17 - 16 Jun 2017 Praktik Program: 19 juni - 19 juli 2017

Adgangskrav

Juniorer, seniorer eller Master degree studerende i Life Sciences, landbrug, fødevarer, ernæring, folkesundhed, diætetik etc. fra en akkrediteret institution.

For ikke-engelsktalende: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk madlavningskursus

Accademia Leonardo Salerno
på universitet March 2019 Italien Salerno

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lanceret et projekt kaldet Cucina di Classe. Projektet omfatter et kursus med italienske lektioner om morgenen efterfulgt af madlavningskurser undervises af kokke, der har national og international erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra kl. 9.00 til 14.30 og er opdelt i to dele: fra kl. 9.00 til 11.00 deltager du i en italiensk kursus på Accademia Leonardo, der vil fokusere på professionelt ordforråd, der anvendes i køkkenet .

Der er en 15 minutters pause, så madlavningskursen afholdes fra kl. 11:15 til 14:15 på Accademia

Leonardo's køkken. Under madlavningskursuset får eleverne mulighed for at lære de grundlæggende teknikker for italiensk køkken.... [-]


Fransk Chokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
på universitet Fuldtid 2 måneder May 2019 Frankrig Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for at lære alle de grundlæggende og uddybede teknikker for chokolade og konfekturekunst. [+]

Behold grundskemaerne i chokolade- og konfektekunst gennem en 2-måneders intensiv faglig træning. Du vil lære og anvende professionelle væsentlige teknikker til at producere chokolade, konfekture, chokoladebaserede kager og kunstneriske stykker. Udfyld din uddannelse med en 1 måneders valgfri praktikplads på en fransk virksomhed for at anvende din viden i et virkeligt miljø. Drage fordel af verdenskendte undervisningsmetoder med små grupper og høj praksis for at optimere undervisningen, opnå effektiv læring og levere en personlig opfølgning.

Klasse Type80% hands-on20% teorimodulerChokoladekonfektureChokoladebaserede kagerKunstnerisk chokolade og sukker stykkerBuffet forberedelse og afsluttende eksamenVarighed... [-]

VEST BASIC CULINARY TRAINING

Thai Chef School
på universitet Fuldtid 7 uger June 2019 Thailand Bangkok

For dem der ønsker at lære grundlæggende kulinariske færdigheder, vestlige madlavningsteknikker, saucer og vestlige retter [+]

Professionel - Intensiv - Autentisk

Akkrediteret af Thai Ministry of Education

For dem der ønsker at lære grundlæggende kulinariske færdigheder, vestlige madlavningsteknikker, saucer og vestlige retter

praktikophold

Denne intensive 7-ugers kursus er designet til at introducere både thailandske og internationale studerende til grundlæggende kulinariske færdigheder, teknikker og franske, italienske, amerikanske og spanske køkkener. Klasser udføres primært på engelsk. Efter eksamen kan eleverne vælge at arbejde som praktikanter på en udvej / hotel i op til 3 måneder. Dette er en betalt praktikplads. Praktikophold er ikke obligatoriske. Arbejdsplads assistance ydes gratis for studerende, der har gennemført dette kursus. Klasser er små, og meget personlig opmærksomhed er tilgængelig.... [-]


Sommer praktik i Firenze

Accademia Riaci
på universitet Deltid 2 - 4 uger October 2019 Italien Florence

gemstones [+]

Lev og studere i en af ​​de mest elskede byer i verden - Firenze.Mens du får mest ud af den italienske kultur og livsstil, tjener du overførbare kreditter.

gemstones

På kun 2 eller 4 uger kan du opleve og lære italiensk kultur efter eget valg. Praktikuddannelsen vil helt sikkert styrke dine karrieremuligheder.

Dette sjove, praktiske kursus er undervist i engelsks universelle sprog.

Kursusoversigtgemstones

Udforsk din egen kunstneriske smag gennem praktikoplevelse i Firenze, centrum for renæssance kunst

Tilbehør med ædelstene (indeholder nogle behandlede ædelstene) med stærk accentueret med sin naturlige nuance (sølv bruges til kæde og dele) og - Hvad med design og skabe din egen og eneste i verden smykker med din fødselssten eller dine yndlingssten?... [-]


Hotel Management og Catering Supervision Program

Kasa High School
på universitet Fuldtid September 2019 Cypern Nicosia

Kasa High School er vores videregående gymnasium etableret i 1961. Vi accepterer udenlandske elever fra 16 år og op til 20 år, der har afsluttet 10. klasse, gymnasium (matric) i deres land. Med et KHS forlængende certifikat vil de let blive optaget til ethvert universitet eller college over hele verden. [+]

Fødevarestudier kurser - korte kurser. Hotel Management and Catering Supervision

(for elever)

Udenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil blive accepteret i løbet af Hotel Management and Catering Supervision. Det er en glimrende mulighed for ansøgere, der ønsker at fortsætte deres studier på gæstfrihedsområdet og senere udvikle en karriere inden for hospitalsbranchen.

Kasa High School er en privat uddannelsesinstitution i Cypern med en tilladelse til gymnasiet.

Skolens udlændinge tildeles et skolelevende certifikat, og de kan tilmelde sig i enhver skole eller universitet for videre studier.

Adgangen er åben hvert januar, juni og oktober.... [-]


Kursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
på universitet Fuldtid Deltid 6 - 9 måneder Åben tilmelding USA New York White Plains + 2 mere

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt. [+]

Oversigt

På Culinary Tech Center forbereder vi eleverne til at belønne karriere i kulinariske kunst. Ved sammenlægning af kommerciel madlavningsteori med praktisk træning i industristandardkøkkener kan vi hjælpe fremtidige professionelle kokke med at lære de færdigheder, der er nødvendige for at konkurrere om beskæftigelse på entreplan i kulinariske felt.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på praktisk læring fremhæver Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske side af kommerciel madlavning. Kandidater fra dette program er velforberedte til karriere i restauranter, corporate og andre food service afdelinger og for entry-level stillinger, herunder prep cook, line cook, eller garde manger. Krævede kurser til Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Italiensk madlavning kursus

In Florence Academy
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 20 uger Åben tilmelding Italien Florence + 1 mere

Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og i slutningen af ​​hver lektion er der en smagning session. [+]

Italiensk madlavning - Grundkursus

Den Grundlæggende italiensk madlavning kursus består i udarbejdelsen af ​​en komplet italiensk menu (2 typiske italienske retter + 1 dessert). Den italienske madlavningskursus fokus især på toscanske køkken og ved slutningen af ​​hver lektion er der en prøvesmagning session.

Grundkursus funktioner: Erfaringer (om ugen): 5 praktiske lektioner om ugen (to madlavning sessioner, hver tirsdag og torsdag eftermiddag) 1 lektion = 50 minutter Adgangskrav niveauer: 0-9 Varighed: Fra 1 til 12 uger Fås også på engelsk. Kursus pris (per uge): 70 Eur Tilmelding Gebyr: Der opkræves ikke gebyr tilmelding hvis en studerende er indskrevet i et kursus af italiensk. Hvis den studerende indskriver i dette kursus uden at tage et sprogkursus vil der være en 15 € refunderes tilmeldingsgebyr ikke. skal betales Dette € 15 gebyr kun én gang skal den studerende tilmelde sig mere end et ekstra kursus (dvs. indskriver i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiensk madlavning - Professionel kursus ... [-]

Artisan Gelato 1 uge Program

Manuelina Culinary
på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Italiensk gelato er absolut et synonym for italiensk mad og stil. Derfor vokser efterspørgslen efter traditionel gelato løbende og bliver en stadig mere rentabel forretningsmulighed over hele verden. Under ledelse af de bedste Master Gelato Makers i Italien, vil deltagere lære at forberede primære italienske Gelato smag. Fra den mest traditionelle til den mest innovative er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​ingredienser af høj kvalitet. [+]

Programoversigt

Italiensk gelato er absolut et synonym for italiensk mad og stil. Derfor vokser efterspørgslen efter traditionel gelato løbende og bliver en stadig mere rentabel forretningsmulighed over hele verden. Under ledelse af de bedste Master Gelato Makers i Italien, vil deltagere lære at forberede primære italienske Gelato smag. Fra den mest traditionelle til den mest innovative er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​ingredienser af høj kvalitet.

detaljerStartdatoer: 29. april 2018Længde: 1 uge program, 9:00 - 16:00Sprog: EngelskHvor: Brescia, ItalienAdresse: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal pr. Klasse: 20Omkostninger: € 2.500

Din 1-ugers rejseplan inkluderer *:... [-]


Gourmet korte kurser

Le Cordon Bleu Ottawa
på universitet Åben tilmelding Canada Ottawa

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu studerende allerede har nogle [+]

Gourmet korte kurser

I mere end et århundrede har Le Cordon Bleu gjort det muligt for ambitiøse madlavere at gøre deres ambitioner til virkelighed. Selvom mange Le Cordon Bleu-studerende allerede har en kulinarisk oplevelse, kommer et stort antal fra forskellige fagområder og faglige baggrunde . Nogle søger at starte en ny karriere, og andre søger at kombinere deres interesser eller fremme i deres nuværende erhverv. Vores studerende stræber efter vellykkede karriere på en lang række områder, herunder restaurantkøkkener, catering, restaurant og hotel management, journalistik, rådgivning, mad service, mad styling og uddannelse.

Nogle af vores kommende kurser omfatter: Molekylær Gastronomi - Avanceret Køkkenteknikker Første demonstration: Mandag, 14. august, 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstration: mandag den 2. oktober 2017 | 17:00 til 19:00 Watch som vores kokke demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i køkkenet! Demonstrationen sørger for at stimulere din kreativitet i køkkenet ved hjælp af de nyeste avancerede teknikker. Tour De France - køkken mandag den 18. september 2017 til torsdag den 21. september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrig har et ry som destination for fremragende køkken af ​​en grund! Fransk madlavning har udviklet sig over landets lange historie, hvor hver region har sine egne forskellige fødevarer og unikke ingredienser. Der er tolv store regioner i Frankrig, når det kommer til køkken og hver dag på kurset dækker du tre. Du lærer klassiske teknikker af en Le Cordon Bleu Chef, og du træder derefter ind i det praktiske køkken for at forberede udvalgte menuer, der fremhæver det allerbedste... [-]


Siena - Business

IES Abroad
på universitet Fuldtid 12 uger January 2019 Italien Siena

Vores forretning [+]

Oversigt

12 point. 12 uger. $ 12.750.

Vores Siena - Business

Krydskæringen mellem kultur og køkken er taget til næste niveau i Toscana, hvor traditionel mad og vin ikke kun er en stor del af den kulturelle identitet, men også en primær økonomisk bidragyder.

Vores forretning

Du vil bo i den indbydende by Siena, der er hjemsted for mange specialfoodvarer, herunder håndrullet pici-pasta, crostini med kyllingelever og panforte-møtrik og frugtkage lavet af lokale kvalitetsdrevne producenter. Det er her, at du vil tilmelde dig fire kurser for i alt 12 studiepoints, hvor du vil undersøge, hvordan forretnings- og økonomiske begreber er vævet ind i stoffet i den italienske fødevareindustri. Forestil dig at udforske globale marketingstrategier en dag og besøge en lokal Brunello-vinproducent med international distribution det næste. Hvad med at studere EU's landbrugspolitik og derefter tale med ejeren af ​​en agriturismo gård om, hvordan disse politikker påvirker hans forretning? Velkommen til at studere i udlandet!... [-]


Home Professionel Program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
på universitet Deltid 3 måneder October 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Home Professional Programmet er et 3-måneders program til at hjælpe studerende, der holder på heltidsjob eller ikke kan deltage i et fuldtidsuddannelsesprogram, men som elsker håndværket og gerne vil forfølge en kulinarisk karriere. [+]

Home Professional Programmet er et 3-måneders program til at hjælpe studerende, der holder på heltidsjob eller ikke kan deltage i et fuldtidsuddannelsesprogram, men som elsker håndværket og gerne vil forfølge en kulinarisk karriere. Nøglefunktionerne i programmet er: • Programmet leveres gennem 40 intensive klasser, 3 gange om ugen om aftenen.

• Det kondenserede program er afledt af det professionelle program og dækker mange af de samme madlavningsteknikker som dækket af fuldtids faglige programmer.

• Programmet fokuserer på at undervise i alle de grundlæggende teknikker til madlavning og madhåndtering og forbereder eleverne til at blive professionelle kokke, der er egnet til entry-level positioner (commis) i ethvert køkkenkøkken globalt.... [-]