$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Fødevarehygiejne

Kurser kan bygge bro over en akademisk kløft eller levere yderligere viden og færdigheder til dem, der allerede har en karriere. Afhængigt af fokus i studiet kan et kursus tage seks måneder til to år at fuldføre. Hvad er kurser i mad og drikkevarehygiejne? Disse kurser er designet til at forberede eleverne til at arbejde i forskellige aspekter af mad og drikkevarer. Renlighed og sikkerhed… Læs mere

Kurser kan bygge bro over en akademisk kløft eller levere yderligere viden og færdigheder til dem, der allerede har en karriere. Afhængigt af fokus i studiet kan et kursus tage seks måneder til to år at fuldføre.

Hvad er kurser i mad og drikkevarehygiejne? Disse kurser er designet til at forberede eleverne til at arbejde i forskellige aspekter af mad og drikkevarer. Renlighed og sikkerhed er afgørende for denne arbejdsstykke, og de studerende får de nødvendige færdigheder til fremragende hygiejne. Emnerne i mange af kurserne omfatter brugen af ​​sikre ingredienser, praktisering af god personlig hygiejne, håndtering og opbevaring af fødevarer sikkert og opretholdelse af renlighed af serviceområder, udstyr og redskaber. Nogle programmer kan omfatte praktisk praksis i en lab-lignende indstilling eller i et ægte mad serveringsområde.

Studerende, der tager et mad- og drikkevarehygiejne kursus, får færdigheder som organisation, sikker madhåndtering og teamwork. Disse evner kan forbedre kandidaternes joboversigter og hjælpe dem i deres personlige liv også.

Det vil variere fra sted til sted, men mange hygiejne kurser er typisk ganske korte og billige. Der er dog en række faktorer involveret i de samlede omkostninger, så eleverne skal komme i kontakt med skolerne direkte for at spørge om økonomiske krav.

Dette kursus kan hjælpe eleverne med at finde et job på en række områder afhængigt af uddannelsesniveau og erfaring. Indgangspositioner kan omfatte fødevareberedskabsassistent, busser, fødevarehjælpsassistent og køkkenassistenter. For dem med mere erfaring kan jobtitler omfatte kok, bartender, madstalloperatør, restaurantserver, kok, souschef, konditor, køkkenchef, cateringfirma og mad og drikkeforvalter. Arbejdsgivere kan omfatte restauranter, barer, hoteller, resorts, hændelsescentre eller madvognsejere.

Dette kursus kan være tilgængeligt på et sted nær dig eller endda online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Australian Institute Of Food Safety
Sydney, Australien

Opfyld dine juridiske krav, og beskyt dine kunder med Food Safety Supervisor-kurset, der anbefales af sundhedsinspektører og godkendt af råd.

Opfyld dine juridiske krav, og beskyt dine kunder med Food Safety Supervisor-kurset, der anbefales af sundhedsinspektører og godkendt af råd. -
Kursus
Engelsk
på universitet
 
Lakes College West Cumbria
Workington, Det Forenede Kongerige

Med stadigt stigende besøgende til Lake District hvert år er der et voksende udvalg af karrieremuligheder i hele regionen; Fra at arbejde i det fri til at arbejde i køkkenet, ... +

Med stadigt stigende besøgende til Lake District hvert år er der et voksende udvalg af karrieremuligheder i hele regionen; Fra at arbejde i det fri til at arbejde i køkkenet, er karrierestierne i disse fag forskellige, hvilket giver plads til alle mulige ambitioner og lidenskaber. -
Kursus
Engelsk
på universitet