1796 Kursus Programmer i Europa for 2024

Kursus Programmer i Europa for 2024Filter
    • Online Canada
    • London, Det Forenede Kongerige
    • + 4 more

    Fuldtid

    12 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Manresa, Spanien
    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    7 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree for at lære om globalt køkken, moderne og traditionelt køkken, kreativitet, innovation og nye teknikker, herunder de bedste catalanske madopskrifter,

    • Lausanne, Schweiz

    Fuldtid

    5 dage

    Blandet, På campus

    Engelsk

    AISTS Sports Event Management og Organisations Seminar (SEMOS) modul giver et overblik over de nøgleopgaver, som folk har brug for til succes at planlægge, kommunikere og drive, når de organiserer sportsbegivenheder.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    14 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Slip din iværksætterånd løs på Entrepeneurchef-programmet. Dette kursus giver dig en global vision fra idéfasen til efter åbningen og forbereder dig direkte mod målet: "Jeg vil skabe min egen restaurant". Uanset om du har et klart projekt eller ej, vil kurset åbne dit sind for nye måder at forstå restaurantbranchen på og frem for alt for de måder, hvorpå kunderne vil acceptere dit forslag i de kommende år. Dette kursus er en rejse gennem alle de faser, du skal igennem, med særlig opmærksomhed på kundernes adfærd, de nyeste forretningsmodeller og selvfølgelig det digitale miljø, der vil være en forudsætning for succes.

    • Bromma, Sverige

    Fuldtid

    10 uger

    På campus

    Engelsk

    Lær hvordan du laver en film i løbet af et ti ugers intensivt aftenkursus. Film 10 uger lærer dig det grundlæggende i de forskellige discipliner – manuskriptskrivning, instruktion, kinematografi, lyd, redigering og produktion. Du, der er begyndt at tage de første seriøse skridt mod filmskabelse, ved helt sikkert, hvor svært det er at komme videre til et højere niveau på egen hånd.

    • Marbella, Spanien

    Fuldtid

    13 uger

    På campus

    Engelsk, Spanish, French, German, Italiensk, Kinesisk, Russisk

    Executive-programmet er et 13-ugers program for alle (både ikke-akademikere og akademikere), der er interesserede i at opnå et solidt fundament, også med arketypisk personlig udvikling til højere mål i livet, undervisning, politik og forretning. Dette er et unikt program baseret på 40 års banebrydende udforskninger, som indebærer en unik pædagogisk tilgang til selvopdagelse og mening i sammenhæng med livslang vækst for enkeltpersoner, der ønsker et højere echelon. Du er muligvis på en karrierevej. Du har muligvis en familie. Du kan få succes som afdelingsleder eller som administrerende direktør. Du har måske startet en politisk karriere. Sikker på er, at de fleste enkeltpersoner personligt og professionelt er bosatte eller ej, ikke har meget tid til at indsamle ny viden og værdifuld forståelse. Visst er det, at de fleste enkeltpersoner i ansvarlige stillinger har deres oplysninger fra de almindelige mediekilder eller erhvervsformet videreuddannelse. Dette betyder en blanding af fakta, løgne, snyderier, fabrikationer, ignoreret eller perverteret viden, propaganda, egoture og beskidte magtkampe. Der er kun én måde at komme ud af at være herrenes tjener (slave) bag gardinerne: Den komplette oplysning med den mest avancerede viden om, hvordan man redder verden, planeten og den ægte menneskelige udvikling, tilbydes med dette kort og intensivt program. Deltagerne får den mest avancerede viden om de mentale potentialer for ændringer i forretning, politik, økonomi, uddannelse og forståelse af menneskeliv.

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Det intensive kursus i interiør og detaildesign ved Accademia del Lusso Milan forbereder de studerende til at blive fagfolk, der er i stand til at opfinde og skabe et grafisk design til indvendige rum ved hjælp af både manuelle og digitale repræsentationsværktøjer. Kurset sigter mod at give de studerende dybdegående teoretisk viden og praktiske evner, der betyder, at de er i stand til at identificere og koordinere stilarter, tendenser og materialer ...

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    9 Måneder

    På campus

    Engelsk

    Gennem Interior Design Academic year-programmet får eleverne en dybdegående og praktisk introduktion til italiensk design og konceptet 'Made in Italy' med særlig opmærksomhed på nutidige tendenser, mens de er udstyret med alle de nødvendige instrumenter for at komme ind på dette felt. Studerende lærer at designe indvendige rum både til kommerciel og privat brug, fra det første koncept og den første skitse til 3D -visningen og at realisere en model, der repræsenterer et offentligt rum. Endvidere udvikler kurset elevernes bevidsthed om farve, form og form og giver dem de nødvendige færdigheder til at vælge indvendige finish.

    • Stockholm, Sverige

    Deltid

    30 timer

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær Premiere Pro og After Effects med dine allerførste film- og animationsprojekter. Lær Adobes industristandardsoftware at kende, og se, hvordan du bruger den sammen til at skabe smukke videoer. Gennem videooptaget undervisning og praktiske opgaver lærer du softwaren i dit eget tempo. Dette On-Demand-kursus er for alle, der ønsker at lære grundlæggende video og er et godt første skridt til andre motion design-studier.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    18 timer

    På campus

    Engelsk

    I nutidens hastigt udviklende forretningslandskab er synergien mellem datavidenskab, kunstig intelligens og marketingstrategier dukket op som en afgørende drivkraft for succes. Vores masterkursus i datavidenskab og kunstig intelligens i markedsføring er designet til at udstyre eleverne med den avancerede viden og færdigheder, der er nødvendige for at navigere i dette dynamiske kryds.

    • Barcelona, Spanien

    Fuldtid

    6 uger

    På campus

    Engelsk

    I en måned hvert år er 15 udvalgte deltagere med til at instruere en række dokumentarfilm på 3-5 minutter sammen med OTOXO Productions. Disse kortfilm distribueres til festivaler & medier i hele verden og streames på OTOXO-platformen. Alene af disse grunde kræver vi den højeste kvalitet af vores deltageres arbejde og giver dem en uddannelse af højeste kvalitet for at sikre det.

    • Barcelona, Spanien
    • Online Spain

    Fuldtid

    1 semester

    På campus

    Engelsk

    For internationale studerende, der ønsker at tilbringe et eller to semestre i Barcelona, tilbyder University of Vic - Central University of Catalonia valgfag inden for områderne forretning, design og innovation. Efter afslutningen modtager de studerende et UVic-UCC-certifikat med akademiske kreditter, som deres hjemuniversitet kan anerkende.

    • Sisak, Kroatien

    Fuldtid

    12 uger

    På campus

    Engelsk, Italiensk

    Culinary Arts-programmet er ideelt for studerende, der planlægger en professionel karriere i den kulinariske industri eller overvejer et karriereskift. I løbet af dette tre måneders kursus får de studerende en omfattende forståelse af tilberedningsmetoder og teknikker, der bruges i det franske og italienske køkken, og en dybere forståelse af hotelbranchen og turismestandarder, fødevarehygiejne, restaurantledelse, vin, ølproduktion og køkkenøkologi. Kurset er hands-on, og eleverne bruger 80 % af undervisningstiden i køkkenet på at tilberede a la carte-retter. I slutningen af uddannelsen kan de studerende vælge at komme i praktik på succesfulde restauranter eller hoteller.

    • Online
    • Madrid, Spanien

    Fuldtid

    6 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Spanish

    Teknologien er indarbejdet i erhvervslivet, og alt tyder på, at det vil være trenden på længere sigt. Dette nye design af den globale økonomi og kultur, der fuldt ud påvirker typerne af brugerforbrug og markedernes forretningsmodeller, kræver en tværgående ombygning af virksomhedernes organisatoriske mentalitet, hvilket gør den mere innovativ, effektiv og smidig.

    • Online

    Deltid

    6 uger

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med 31 % af virksomhederne, der forventes at tilføje kunstig intelligens i deres strategi i løbet af de næste 12 måneder (Adobe), har det aldrig været vigtigere at opkvalificere. Nutidens neurale netværk og maskinlæringsalgoritmer er mere tilbøjelige til at køre en autonom bil, analysere ejendomsmarkeder, drive en chatbot eller hjælpe med kliniske diagnoser og foreslå behandlinger.