ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus Europa

Europa er hjemsted for et stort og varieret marked med store muligheder for faglig udvikling og kompetenceudvikling. Fagfolk fra forskellige baggrunde deltager i fjernundervisning kurser i Europa. Der er mange program muligheder i forskellige faglige områder og områder af interesse, herunder gæstfrihed, finansiering, uddannelse, erhvervsliv, projektledelse, konfliktløsning, og agroindustrien, for at nævne et par stykker.

Fjernundervisning er nu et godt alternativ til mere traditionelle læringsmetoder. Den fjernundervisning kurser i Europa udnytter elektroniske simuleringer, online diskussionsgrupper, og kan ses foredrag, der forbedrer faglig læring. Den fjernundervisning kurser i Europa omfatter det nyeste inden for undervisningsmetoder med teknologiske fremskridt og hands-on applikationer.Når du tager fjernundervisning kurser i Europa, vil du have mulighed for en lang række temaer, der dækker mange brancher og flere studier tidsplaner, der tillader fleksibilitet.

Hvis du tager fjernundervisning kurser i Europa vækker din interesse, så tag et kig gennem programmerne nedenfor og du kan finde det næste skridt i din karriere!

68 Resultater i Kandidat, Europa, Fjernundervisning Filter

Aften Trading Course

London Academy of Trading
på universitet Online Fuldtid 4 uger Juli 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores en-måneders Aften Trading Skills Course er blevet skabt for at arbejde enkeltpersoner for at give en praktisk introduktion til de finansielle markeder og for at hjælpe dig med at forbedre din handel viden og færdigheder.

Story Academy - En MasterClass i Screenwriting

Storyutbildningen
Online Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Fårösund

Et års heltidsafstandskursus i scriptwriting for kommercielle spillefilm og dramaserier.

Specialisering i vedvarende energi

Renewables Academy AG (RENAC)
på universitet Online 12 måneder September 2019 Tyskland Berlin

Dette tværfaglige program giver viden om forskellige vedvarende energiteknologier, udvikling og projektstyring, finansiering, støttemekanismer og rentabilitet.

Arbejdspladsministre Kursus

St John's College
Online Deltid 2 år Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Nottingham

Arbejdspladsministernes kursus fører til et certifikat (HE) i teologi, ministerium

Online kursus: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Åben tilmelding Danmark Copenhagen + 1 mere

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.

Specialist inden for design og produktion af shows - On-Site og Online

ESODE Business School
på universitet Online Deltid 7 - 12 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Spain Online + 2 mere

Erverver de nødvendige færdigheder i de forskellige funktioner og ansvar i forbindelse med audiovisuel produktion, for at deltage i oprettelse, produktion, styring og markedsføring af enhver form for live show.

Ekspert i ledelse af sunde virksomheder

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Tilrettelægge værktøjerne til virksomhedernes sociale ansvar; Erhverv de nødvendige færdigheder i folks ledelse for at opnå medarbejderes og leders engagement og engagement i vedtagelsen af sunde vaner Fremme metoder til etablering af en strategisk arbejdspolitisk sundhedspolitik.

Montessori assisterende lærer 0-3 år gammel og 3-6 år gammel

International Montessori Institute
Online Fuldtid 3 måneder September 2019 Spanien Vilafant Italien Rome Barcelona + 3 mere

Denne 0-3-årige og 3-6-årige Montessori-assistentlæreruddannelse, herunder det grundlæggende teoretiske grundlag for Montessori-uddannelse, samtidig med at man husker betydningen af følelsesmæssige faktorer og grundlæggende relationer for at opnå fremragende resultater i den daglige uddannelsespraksis. Etablere et overblik over alle arbejdsområder og integrere dem perfekt i grundlaget og det personlige arbejde og praksis i Montessoris pædagogiske teori og dermed sikre adgang til og forståelse af alle de værktøjer, der er nødvendige for Montessori's uddannelsesmæssige tilgang.

Weiterbildung Betriebswirt / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Vores træningsprogram i business administration / -in (IUBH) giver dig i tre semestre fremragende uddannelse eller omskoling på universitetsniveau.

Forex Trader Online Kursus

UK Trading Academy
Online Deltid 12 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Der vil være et webinar om ugen og omkring en time lang, overvejende om aftenen. Alle webinarer er optaget, så hvis du savner en, så er der ikke noget problem at indhente, da du ikke går glip af noget. Forestil dig at være i stand til at lære af og tale med en tophandler hver uge og lære alle tricks i bogen.

Online Specialisering Kursus i Kommunikation og Politisk Analyse

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online Fuldtid 6 måneder September 2019 Spanien Madrid

Dette program er rettet mod både nyligt kandidater eller kandidater inden for statskundskab, marketing, journalistik, lov eller internationale forhold; som fagfolk med universitetsgrader og erfaring i politikens verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder. CESCOMPOL er et samarbejdscenter for universitetet i Alcalá de Henares (UAH), en af de ældste i Europa. Dette kursus undervises i online-tilstand via en virtuel platform, der giver den studerende adgang til undersøgelsen, uanset sted eller tid. På denne campus finder du alle undervisningsmaterialer, job, kalendere og et permanent kommunikationssystem med vejleder og studerende.

Online kursus: Udmattelse af strukturer og materialer

TU Delft Open & Online Education
Online Deltid 7 uger September 2019 Holland Netherlands Online

Træthedsbrud kan forekomme som følge af cykliske belastningsstrukturer. Specielt inden for rammerne af træthed og skaderolerance certificering skal ingeniører have viden og færdigheder til at analysere og vurdere træthedsliv og træthed.

Online kursus skabelse

The Internet Business School
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Bethersden

Lær at oprette og sælge dine egne skræddersyede online træningskurser - Live Events

Sådan starter du din egen forretning kort kursus

Online Business School
Online Fuldtid Deltid 100 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Folk drømmer ofte om at starte deres egen virksomhed, men forstår ikke fuldt ud konsekvenserne af hvad dette indebærer. I betragtning af den tilbagegang, at næsten halvdelen af ​​alle virksomheder fejler i deres første år, er det kritisk, at du har al den viden til din rådighed for at træffe en velinformeret beslutning om, hvorvidt at drive en virksomhed, passer rigtigt for dig. Dette er et introduktionskursus for alle, der for nylig har oprettet en lille eller mikrovirksomhed eller for enhver, der overvejer at etablere en lille eller mikrovirksomhed eller overvejer selvstændig beskæftigelse som karrieremuligheder.

Online kursus: Introduktion til statistik

Elevate Health
Online Deltid 3 uger Kontakt skolen Holland Netherlands Online

Vores introduktion til statistik kursus, en af ​​de online kurser, der udbydes gennem MSc Epidemiology program udviklet af UMC Utrecht og Utrecht Universitet, vil give dig en grundlæggende forståelse af statistikker. Udviklet mod mennesker, der studerer og arbejder på sundhedsområdet, vil kurset sætte dig i stand til at fortolke forskningsdata og forklare og bruge forskellige typer af variabler.