ACADEMICCOURSES.DK

Fjernundervisning Executive kursus Europa

Europa er hjemsted for et stort og varieret marked med store muligheder for faglig udvikling og kompetenceudvikling. Fagfolk fra forskellige baggrunde deltager i fjernundervisning kurser i Europa. Der er mange program muligheder i forskellige faglige områder og områder af interesse, herunder gæstfrihed, finansiering, uddannelse, erhvervsliv, projektledelse, konfliktløsning, og agroindustrien, for at nævne et par stykker.

Fjernundervisning er nu et godt alternativ til mere traditionelle læringsmetoder. Den fjernundervisning kurser i Europa udnytter elektroniske simuleringer, online diskussionsgrupper, og kan ses foredrag, der forbedrer faglig læring. Den fjernundervisning kurser i Europa omfatter det nyeste inden for undervisningsmetoder med teknologiske fremskridt og hands-on applikationer.Når du tager fjernundervisning kurser i Europa, vil du have mulighed for en lang række temaer, der dækker mange brancher og flere studier tidsplaner, der tillader fleksibilitet.

Hvis du tager fjernundervisning kurser i Europa vækker din interesse, så tag et kig gennem programmerne nedenfor og du kan finde det næste skridt i din karriere!

72 Resultater i Kandidat, Europa, Fjernundervisning Filter

Aften Trading Course

London Academy of Trading
på universitet Online Fuldtid 4 uger November 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores en-måneders Aften Trading Skills Course er blevet skabt for at arbejde enkeltpersoner for at give en praktisk introduktion til de finansielle markeder og for at hjælpe dig med at forbedre din handel viden og færdigheder.

Specialisering i vedvarende energi

Renewables Academy AG (RENAC)
på universitet Online 12 måneder Kontakt skolen Tyskland Berlin

Dette tværfaglige program giver viden om forskellige vedvarende energiteknologier, udvikling og projektstyring, finansiering, støttemekanismer og rentabilitet.

Online kursus: LabVetEurope

University of Copenhagen
Online Fuldtid Deltid 6 måneder Åben tilmelding Danmark Copenhagen + 1 mere

LabVet Europe-programmet kvalificerer dig til at arbejde som udpeget dyredyrlæge i overensstemmelse med EU-direktivet fra 2010 om produktion af dyr, der anvendes til videnskabelige formål, tidligere kendt som FELASA kategori D.

Master i Anti-Money Laundering Diploma

European School of Banking Management
på universitet Online Fuldtid 6 måneder Oktober 2019 Italien Milan Rome Bari + 3 mere

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkendt af eksperterne som toppen af den italienske uddannelse inden for hvidvaskning af penge.

Specialist inden for design og produktion af shows - On-Site og Online

ESODE Business School
på universitet Online Deltid 7 - 12 måneder Januar 2020 Spanien Madrid Spain Online + 2 mere

Erverver de nødvendige færdigheder i de forskellige funktioner og ansvar i forbindelse med audiovisuel produktion, for at deltage i oprettelse, produktion, styring og markedsføring af enhver form for live show.

Ekspert i ledelse af sunde virksomheder

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Online Fuldtid 12 måneder September 2019 Spanien Madrid

Tilrettelægge værktøjerne til virksomhedernes sociale ansvar; Erhverv de nødvendige færdigheder i folks ledelse for at opnå medarbejderes og leders engagement og engagement i vedtagelsen af sunde vaner Fremme metoder til etablering af en strategisk arbejdspolitisk sundhedspolitik.

Tjen som du lærer online kursus

UK Trading Academy
Online Deltid 6 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Vores tjener som du lærer Kurset er specielt designet til dem, der ikke har så meget tid på en uge at bruge timer til at lære at handle. Det er et kort skarpt træningsforløb, der vil sætte dig i gang med alle de grundlæggende principper i handel og kende din vej rundt om en handelsplatform.

Avanceret Program i Ny Forvaltning af Real Estate Business (Online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online Fuldtid 80 timer November 2019 Spanien Madrid Community of Madrid + 1 mere

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansiel mentalitet, der omfatter adgang til finansiering og beskatning, der adskiller sig fra traditionelle virksomheder, og som er mere kompleks. Her er traditionelle ejendomspraksis og viden ikke nok. De nye regler for SOCIMIs (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversión og El Mercado Inmobiliario - Listed Limited Real Estate Investment Companies) er kommet i god tid og har et fremragende potentiale med et meget gunstigt beskatningssystem. Salgsmulighederne i boligområdet er meget gode.

Weiterbildung Betriebswirt / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder Åben tilmelding Tyskland Bad Honnef + 1 mere

Vores træningsprogram i business administration / -in (IUBH) giver dig i tre semestre fremragende uddannelse eller omskoling på universitetsniveau.

Montessori assisterende lærer 0-3 år gammel og 3-6 år gammel

International Montessori Institute
Online Fuldtid 3 måneder Kontakt skolen Spanien Vilafant Italien Rome Barcelona + 3 mere

Denne 0-3-årige og 3-6-årige Montessori-assistentlæreruddannelse, herunder det grundlæggende teoretiske grundlag for Montessori-uddannelse, samtidig med at man husker betydningen af følelsesmæssige faktorer og grundlæggende relationer for at opnå fremragende resultater i den daglige uddannelsespraksis. Etablere et overblik over alle arbejdsområder og integrere dem perfekt i grundlaget og det personlige arbejde og praksis i Montessoris pædagogiske teori og dermed sikre adgang til og forståelse af alle de værktøjer, der er nødvendige for Montessori's uddannelsesmæssige tilgang.

Online Specialisering Kursus i Kommunikation og Politisk Analyse

CESCOMPOL - Centro de Estudios Superiores de Comunicación y Marketing Político
Online Fuldtid 6 måneder Åben tilmelding Spanien Madrid

Dette program er rettet mod både nyligt kandidater eller kandidater inden for statskundskab, marketing, journalistik, lov eller internationale forhold; som fagfolk med universitetsgrader og erfaring i politikens verden, der ønsker at forbedre deres personlige færdigheder. CESCOMPOL er et samarbejdscenter for universitetet i Alcalá de Henares (UAH), en af de ældste i Europa. Dette kursus undervises i online-tilstand via en virtuel platform, der giver den studerende adgang til undersøgelsen, uanset sted eller tid. På denne campus finder du alle undervisningsmaterialer, job, kalendere og et permanent kommunikationssystem med vejleder og studerende.

Story Academy - En MasterClass i Screenwriting

Storyutbildningen
Online Fuldtid 1 år Kontakt skolen Sverige Fårösund

Et års heltidsafstandskursus i scriptwriting for kommercielle spillefilm og dramaserier.

Bæredygtigt akvakulturmodul kursus

University of St Andrews
Online Fuldtid 9 - 12 uger Januar 2020 Det Forenede Kongerige Saint Andrews

Modulet Kurset for bæredygtig akvakultur giver eleverne mulighed for at studere individuelle moduler fra en række deltid, e-læring, moduler på postgraduate level, der sigter mod at udvikle elevernes kritiske forståelse af akvakulturens udvikling og principper. Kreditterne for hvert af de vellykkede moduler kan overføres og bidrage til en kandidatuddannelse (PG Cert, PGDip, MSc) på et senere tidspunkt.

Elektronisk musikproduktion

Microfusa
på universitet Online Fuldtid Deltid 6 - 9 måneder Oktober 2019 Spanien Barcelona Madrid Spain Online + 4 mere

Dette musikproduktionskursus fokuserer på elektronisk musik og vil give dig de færdigheder og viden, der er nødvendig for at beherske værktøjerne til kreativ musikproduktion. Du får chancen for at arbejde med førende lydsoftware som Ableton Live, Logic Audio og Reason.

Specialiseringskursus i fodboldsportdirektør

Universidade Europeia
Online Fuldtid Deltid 60 timer Oktober 2019 Portugal Lisbon + 1 mere

Fodboldsportdirektøren er lederen af denne struktur, der styrer alle spørgsmål, der er relateret til styring og opbygning af holdet, i synergi med coachens spilmodel og branche-vækst benchmark.