ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Erhverv

Erhvervskurser kan føje til og supplere din faglige og lærerig oplevelse, uanset om du har været i branchen feltet i lang tid, eller forsøger at gøre en karriere forandring. Der er mange uddannelsesinstitutioner rundt om i verden, der tilbyder høj kvalitet merkantile uddannelser fra professionel fakultet. Mange institutioner tilbyder også certifikater at demonstrere din fortsatte uddannelse og kvalifikationer.

Gennem erhvervsrettede fag, vil de studerende lære de fundamentale forretningsmæssige kompetencer på områder som finans, regnskab, salg, strategisk planlægning, fast ejendom, iværksætteri, markedsføring og ledelse. Erhvervskurser i sådanne emner kan åbne karriere dørene til administration, udvikling af små virksomheder, og projektledelse. Erhvervskurser kan også give dig en konkurrencemæssig fordel på arbejdsmarkedet såvel som adgang til en mere konkurrencedygtig løn.

Hvis du ønsker at fremme din karriere, og derefter starte med at kigge gennem de muligheder for erhvervsrettede fag nedenfor og du kan finde det næste skridt at nå dine professionelle mål!

63 Resultater i Erhverv Filter

Winter Business School

EU Business School
på universitet Fuldtid 2 uger Januar 2020 Tyskland München

EU Business Winter School er designet til nuværende universitetsstuderende og nylige universitetsstuderende med akademiske baggrunde på 18 år, der er interesserede i erhvervslivet og overvejer at ansøge om en erhvervsskole eller starte deres eget firma.

Pre-Business Analytics Program

California State University, East Bay
på universitet Fuldtid 8 uger Kontakt skolen USA Hayward

Udbudt i samarbejde med College of Business and Economics er Pre-Business Analytics en intensiv, integreret læseplan for business kurser, GMAT forberedelse og kritiske akademiske færdigheder til internationale studerende, der forbereder sig på at komme ind i en graduate business school.

Business Scholars Program

Hanover College
på universitet Fuldtid Kontakt skolen USA Hannover

Vi afregner ikke for den endimensionale erhvervsgrad, der tilbydes på de fleste gymnasier eller universiteter. Hanover Business Scholars Programmet kombinerer det vidtrækkende omfang af de liberale kunstarter med de traditionelle karriereopbygningsfærdigheder, du har brug for til at lykkes på noget felt.

Kursus: Havvidenskab, Business og Kulturel Rute i Coquimbo

Universidad Católica del Norte
på universitet Fuldtid 2 - 4 uger Åben tilmelding Chile Coquimbo

En betydelig lærerfaring i den fantastiske region Coquimbo, et kulturelt og magisk sted. Programmerne er udformet til at give en omfattende erfaring, herunder kvalitet akademisk læring, aktiviteter på området indsat i landskabet omgivet af strande, hvor besøgende kan nyde, dele og udveksle erfaringer. AIChile Team introducerer historiske og kulturelle steder, naturlige attraktioner som Gabriela Mistral Museum og House, Elqui Valley, Pisco virksomheder, Damas Island, Penguins Reserves og andre fantastiske steder.

Kursus i forretnings-, finans- og virksomhedserfaring - 1 uge

Education Projects Group
på universitet Fuldtid 1 uge June 2020 Det Forenede Kongerige London

Forløbet Business, Finance and Enterprise giver studerende en dybere forståelse af karrieremulighederne og nøglefærdigheder, der kræves for at være fremtidens forretningsleder. Studerende modtager undervisningssessioner fra en række erfarne forretningsfolk inklusive administrerende direktører, administrerende direktører, marketing- og branding-ledere, børsmæglere, finansdirektører og investorer.

Business, Design

Universitat de Vic
på universitet Fuldtid 1 semester Januar 2020 Spanien Barcelona

For internationale studerende, der ønsker at tilbringe en eller to semestre i Barcelona, tilbyder University of Vic - Central University of Catalonia valgfrie kurser inden for forretningsområder, design og innovation. Efter afslutningen modtager de studerende et UVic-UCC-certifikat med akademiske kreditter, som deres hjemmeuniversitet muligvis anerkender.

HNC (Højere National Certificate)

Docklands Academy London
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2020 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores videregående uddannelser omfatter certifikat og diplom programmer i Business, Hospitality Management og International Travel

Kursus: Juridiske og skattemæssige aspekter af virksomheder

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Oplev reglerne for de forskellige stadier i virksomhedens liv. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at tilbyde en række banktjenester (finansiering, styring, investeringer osv.) Under hensyntagen til de begrænsninger, som hver juridisk eller skattemæssig situation pålægger; forklare de juridiske og skattemæssige regler, der gælder for forretningslivscyklussen.

Avanceret program i Big Data og Visual Analytics til beslutningstagning

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
på universitet Deltid 100 timer November 2019 Spanien Madrid

Brug data som et strategisk aktiv. Få adgang til information på kritiske øjeblikke for beslutningstagning, slippe af med ineffektive driftsprocesser og forbedre oplevelsen for dine kunder. Mærk den digitale transformation og oplev alle de muligheder, den stiller til rådighed. De professionelle, der specialiserer sig i big data, er meget efterspurgte og bliver en af dagens mest efterspurgte.

Intensive Course om Konkurrencevirkningerne af Fusioner

Barcelona Graduate School of Economics
på universitet Deltid 3 dage Kontakt skolen Spanien Barcelona

Barcelona GSE intensivkursuset om de fusionerede konkurrenceeffekter vil give deltagere (hvad enten de er jurister eller økonomer, arbejder for virksomheder eller i agenturer) med en grundig forståelse af den afgørende rolle, som konkurrencemyndigheden spiller i fusionskontrol, ved at se på etablerede og nye økonomiske teorier om fusioner, de relevante empiriske metoder, samt tilvejebringelse af indsigtige drøftelser om nyligt højt profilerede fusionssager i Europa og USA.

Business Analytics kursus

Harvard Business School Online
Online Deltid 8 uger Januar 2020 USA Cambridge

Udvikle et datasæt og analytiske evner til at fortolke og kommunikere data. Business Analytics er ikke baseret på rote-memorisering af ligninger eller fakta, men fokuserer på at honey din forståelse af nøglebegreber, din ledelsesmæssige vurdering og din evne til at anvende kursusbegreber til virkelige forretningsproblemer.

Grand Ecole Program

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
på universitet Fuldtid 3 - 5 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Behør de nødvendige ledelsesværktøjer og succesfuldt overgå mellem high school og videregående uddannelse: autonomi, ansvarlighed, generel kultur og metodologi. Få de nødvendige fundament til at forstå de teoretiske og praktiske fundamentale i virksomhedernes verden. Har en praktisk erfaring i erhvervslivet med en førstejobsoplevelse under en praktikplads. Tilmeld dig "Entrepreneurial-student" -sporet (fra 1. til 5. år) for dem, der ønsker at oprette eller overtage et eksisterende firma og være i stand til at forfølge både deres studier og deres iværksættervirksomhed med succes.

Undersøg i udlandet i Frankrig-programmet

CEFAM French-American Business School
på universitet Fuldtid 1 - 12 måneder Januar 2020 Frankrig Lyon

CEFAM Studie Abroad-programmet giver eleverne mulighed for at bo i Frankrig i et år, et semester eller en måned, mens de forfølger deres universitetsuddannelse.

Dublin - Fuldtids semester praktik

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 semester Kontakt skolen Irland Dublin

En IES Internship i udlandet udvikler dine faglige kompetencer, din evne til at kommunikere på tværs af kulturer og giver væsentlig erhvervserfaring til at starte din karriere i dagens konkurrencedygtige jobmarked.

Avanceret Business

Convertas
på universitet Fuldtid 5 dage Åben tilmelding Forenede Arabiske Emirater Dubai

Denne hands-on kursus vil fremme dine data massaging, modellering, integration og automatisering færdigheder til nye niveauer. Du vil også beherske normalisering og massering af støjende data, udarbejdelse af rapporter, analyse og forsoning.