ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Erhverv Europa

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

En master 's virksomhed vil give dig et godt afrundet uddannelse af næsten alle aspekter af erhvervslivet. Klasser vil lære dig de nyeste teknikker og tendenser i erhvervslivet.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Executive kurser i Erhverv Europa. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

37 Resultater i Erhverv, Europa Filter

Winter Business School

EU Business School
på universitet Fuldtid 2 uger Januar 2020 Tyskland München

EU Business Winter School er designet til nuværende universitetsstuderende og nylige universitetsstuderende med akademiske baggrunde på 18 år, der er interesserede i erhvervslivet og overvejer at ansøge om en erhvervsskole eller starte deres eget firma.

Kursus i forretnings-, finans- og virksomhedserfaring - 1 uge

Education Projects Group
på universitet Fuldtid 1 uge June 2020 Det Forenede Kongerige London

Forløbet Business, Finance and Enterprise giver studerende en dybere forståelse af karrieremulighederne og nøglefærdigheder, der kræves for at være fremtidens forretningsleder. Studerende modtager undervisningssessioner fra en række erfarne forretningsfolk inklusive administrerende direktører, administrerende direktører, marketing- og branding-ledere, børsmæglere, finansdirektører og investorer.

Business, Design

Universitat de Vic
på universitet Fuldtid 1 semester Januar 2020 Spanien Barcelona

For internationale studerende, der ønsker at tilbringe en eller to semestre i Barcelona, tilbyder University of Vic - Central University of Catalonia valgfrie kurser inden for forretningsområder, design og innovation. Efter afslutningen modtager de studerende et UVic-UCC-certifikat med akademiske kreditter, som deres hjemmeuniversitet muligvis anerkender.

Kursus: Juridiske og skattemæssige aspekter af virksomheder

IFCAM
på universitet Fuldtid 2 dage Kontakt skolen Frankrig Montrouge Paris + 1 mere

Oplev reglerne for de forskellige stadier i virksomhedens liv. Efter afslutningen af denne træning vil deltagerne være i stand til at tilbyde en række banktjenester (finansiering, styring, investeringer osv.) Under hensyntagen til de begrænsninger, som hver juridisk eller skattemæssig situation pålægger; forklare de juridiske og skattemæssige regler, der gælder for forretningslivscyklussen.

HNC (Højere National Certificate)

Docklands Academy London
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2020 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Vores videregående uddannelser omfatter certifikat og diplom programmer i Business, Hospitality Management og International Travel

Avanceret program i Big Data og Visual Analytics til beslutningstagning

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
på universitet Deltid 100 timer November 2019 Spanien Madrid

Brug data som et strategisk aktiv. Få adgang til information på kritiske øjeblikke for beslutningstagning, slippe af med ineffektive driftsprocesser og forbedre oplevelsen for dine kunder. Mærk den digitale transformation og oplev alle de muligheder, den stiller til rådighed. De professionelle, der specialiserer sig i big data, er meget efterspurgte og bliver en af dagens mest efterspurgte.

Sådan starter du din egen virksomhed

Online Business School
Online Fuldtid Deltid 450 - 540 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Folk drømmer ofte om at starte deres egen virksomhed, men forstår ikke fuldt ud konsekvenserne af hvad dette indebærer. I betragtning af den tilbagegang, at næsten halvdelen af ​​alle virksomheder fejler i deres første år, er det kritisk, at du har al den viden til din rådighed for at træffe en velinformeret beslutning om, hvorvidt at drive en virksomhed, passer rigtigt for dig. Dette er et introduktionskursus for alle, der for nylig har oprettet en lille eller mikrovirksomhed eller for enhver, der overvejer at etablere en lille eller mikrovirksomhed eller overvejer selvstændig beskæftigelse som karrieremuligheder.

Grand Ecole Program

EDC Ecole des Dirigeants & Créateurs d’Enterprise
på universitet Fuldtid 3 - 5 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Behør de nødvendige ledelsesværktøjer og succesfuldt overgå mellem high school og videregående uddannelse: autonomi, ansvarlighed, generel kultur og metodologi. Få de nødvendige fundament til at forstå de teoretiske og praktiske fundamentale i virksomhedernes verden. Har en praktisk erfaring i erhvervslivet med en førstejobsoplevelse under en praktikplads. Tilmeld dig "Entrepreneurial-student" -sporet (fra 1. til 5. år) for dem, der ønsker at oprette eller overtage et eksisterende firma og være i stand til at forfølge både deres studier og deres iværksættervirksomhed med succes.

Intensive Course om Konkurrencevirkningerne af Fusioner

Barcelona Graduate School of Economics
på universitet Deltid 3 dage Kontakt skolen Spanien Barcelona

Barcelona GSE intensivkursuset om de fusionerede konkurrenceeffekter vil give deltagere (hvad enten de er jurister eller økonomer, arbejder for virksomheder eller i agenturer) med en grundig forståelse af den afgørende rolle, som konkurrencemyndigheden spiller i fusionskontrol, ved at se på etablerede og nye økonomiske teorier om fusioner, de relevante empiriske metoder, samt tilvejebringelse af indsigtige drøftelser om nyligt højt profilerede fusionssager i Europa og USA.

Undersøg i udlandet i Frankrig-programmet

CEFAM French-American Business School
på universitet Fuldtid 1 - 12 måneder Januar 2020 Frankrig Lyon

CEFAM Studie Abroad-programmet giver eleverne mulighed for at bo i Frankrig i et år, et semester eller en måned, mens de forfølger deres universitetsuddannelse.

Paris - Forretning

IES Abroad
på universitet Fuldtid 1 - 2 semestre Kontakt skolen Frankrig Paris

Nyd alt, hvad Paris har at tilbyde, mens du studerer forretnings- og internationale anliggender i City of Light. Du kan også tilmelde dig en praktikplads, som omfatter tid, der bruges på din placering og et akademisk seminar, der hjælper dig med at kontekstualisere det, du lærer.

Business gap år program

Oxford Royale Academy
på universitet Fuldtid 10 - 10 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Yarnton

Business og Enterprise sabbatår program er for virksomhedsledere i fremtiden.

Iværksætteri

European Summer School
på universitet Fuldtid 10 dage Kontakt skolen Tjekkiet Prag

Der er mange grunde til, at nogen beslutter sig for at starte deres egen virksomhed - de kan være en født iværksætter, som hovedet svømmer med forretningsidéer, eller de må muligvis starte en virksomhed som den eneste måde at få en indkomst på. Der er mange aspekter at starte en virksomhed fra at komme med ideer, evaluere dem, planlægge en virksomhed opstart, lancere og derefter drive en virksomhed. Du skal ofte beskæftige sig med mangel på finansiering, måske utilstrækkelig erfaring og mange andre problemer.

Marketing Strategy in Business Markets

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
på universitet Deltid 3 dage Kontakt skolen Spanien Madrid Kina Beijing Det Forenede Kongerige London + 4 mere

Marketing Strategy in Business Markets is a challenging three-day programme that provides its participants with cutting edge frameworks, perspectives and techniques to manage their product and service offerings in the non-consumer marketplace.

Diplom i erhvervslivet og kommercielle købmandskab - niveau 4, 5 & 6

E-Careers
Online Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online Slough

Sørg for at du har både den teoretiske viden og erfaring fra erhvervslivet med denne avancerede kursus, der vil dykke dybere ned i de læringsmål der er relevante for at træffe beslutninger i erhvervslivet.