ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Erhverv i Brasilien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

En master 's virksomhed vil give dig et godt afrundet uddannelse af næsten alle aspekter af erhvervslivet. Klasser vil lære dig de nyeste teknikker og tendenser i erhvervslivet.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Executive kurser i Erhverv i Brasilien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Erhverv, Brasilien Filter

Gymnasiet med teknisk administration

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
på universitet Fuldtid 3 år Marts 2020 Brasilien Belo Horizonte

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid.

kurser - brazilian business

UniEVANGÉLICA
på universitet Fuldtid 3 uger Marts 2020 Brasilien Ipameri

MÅL.At give de studerende et overblik over aktiviteter i Brasilien, capacitating dem til at indlede der aktivitet eller for dem, der allerede har udviklet deres egen virksomhed, kan