ACADEMICCOURSES

Kurser: Erhverv i Brasilien

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

En master 's virksomhed vil give dig et godt afrundet uddannelse af næsten alle aspekter af erhvervslivet. Klasser vil lære dig de nyeste teknikker og tendenser i erhvervslivet.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Executive kurser i Erhverv i Brasilien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Erhverv, Brasilien Filter

Kurser - Brazilian Erhverv

UniEVANGÉLICA
Kursus
Mar 2021
<
Fuldtid
<
3 uger
på universitet

MÅL.At give de studerende et overblik over aktiviteter i Brasilien, capacitating dem til at indlede der aktivitet eller for dem, der allerede har udviklet deres egen virksomhe ...

Læs mere

Gymnasiet med teknisk administration

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Kursus
<
Fuldtid
<
3 år
Portuguese
på universitet

Det er en skole af medium + teknisk uddannelse i ledelse med fokus på iværksætteri og ledelse, der forbereder eleverne til at påtage deres fremtid.

Læs mere