Filter
Kursus
Argentina Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Erhverv i Argentina

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

En master 's virksomhed vil give dig et godt afrundet uddannelse af næsten alle aspekter af erhvervslivet. Klasser vil lære dig de nyeste teknikker og tendenser i erhvervslivet.

Internationale studerende vil finde et bredt og forskelligartet vifte af højere læreanstalter tilbyder fremragende muligheder for overkommelige undersøgelser af høj standard. Stor betydning som er fastsat på uddannelsessystemet i Argentina. Deres mål er at give videnskabelige, faglige, humanistisk og teknisk uddannelse i den højeste sfære.

Executive kurser i Erhverv i Argentina. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Erhverv, Argentina

Mente Argentina

En praktikant er en person, der arbejder i et vikariat med en vægt på on-the-job training snarere end blot beskæftigelse.Praktikanter er normalt kollegium eller universit ... [+]

Praktik Program i Buenos Aires, Argentina

En praktikant er en person, der arbejder i et vikariat med en vægt på on-the-job training snarere end blot beskæftigelse. Praktikanter er normalt kollegium eller universitet studerende, men de kan også være gymnasieelever eller postgraduate voksne søger færdigheder til en ny karriere.

Mente Argentina Praktik Program i Buenos Aires tillade internationale studerende at tilbringe en periode af tid på at arbejde i et felt af deres interesse og relateret til deres egne undersøgelser, at forberede dem til deres fremtid som faglærte arbejdere.

Vi samarbejder med en mangfoldighed af forskellige virksomheder, statslige, ikke-statslige og internationale organisationer, Som praktikant vil du få en dyb indsigt i Argentina kultur samtidig med at få solid erfaring inden for arbejdsområdet, du vælger. I de fleste placeringer, som du vil arbejde med spansktalende mennesker, beriger yderligere din spanske viden.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 18 uger
på universitet
Læs mere på dansk