ACADEMICCOURSES.DK

Iværksætteri kurser i England.Find kurser og korte kurser i Iværksætteri i England

Kurser er akademiske klasser undervises af kvalificerede instruktører, der er beregnet til at øge deltagernes viden om et givet område eller uddannelse i en bestemt disciplin. Kurser varierer bredt i form af længde, størrelse, indhold og varighed.

En iværksætter er en leder og en innovator med en idé til en virksomhed venture og ønsket om at udvikle og drive en virksomhed. Et iværksætterprogram kan lære individer, hvordan man kan gå om processen med at organisere og lede en organisation.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Iværksætteri kurser i England - Søg efter kurser og korte kurser i Iværksætteri i England. Alle info her!

5 Resultater i Iværksætteri, England Filter

Branchespecifikke program

Imperial Education for Excellence
på universitet Fuldtid 1 - 4 uger Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

IEFE tilbyder i stedet for intetsigende, klasseværelsesbaseret læring et internationalt studieeventyr med en integreret tilgang, der matcher dig med en professionel professionel i din specifikke disciplin og viser dig førstehånds, hvordan verdens mest succesrige virksomheder opererer.

Kort kursus i iværksætteri

European School of Economics
på universitet Fuldtid Deltid 3 måneder Kontakt skolen Italien Rom Milano Firenze Spanien Madrid Det Forenede Kongerige London + 7 mere

Kort kurser i iværksætterkulturens hovedmål er at udvikle deltagernes iværksætterfærdigheder og adfærd. Modulerne er designet til de personer, der er villige til at udnytte og videreudvikle deres egen kreative potentiale, der sigter mod selvudvikling og som følge heraf at vokse og videreudvikle deres nuværende og fremtidige forretningsmuligheder.

FLA: Design Tænk og Innovation Week

Future London Academy
på universitet Fuldtid 1 uge Marts 2020 Det Forenede Kongerige London

Et unikt program for service designere, kreative iværksættere og virksomhedsejere - introducerer dig til Londons mest innovative virksomheder og afdækker de nyeste tilgange til designtænkning.

Kursus i forretnings-, finans- og virksomhedserfaring - 1 uge

Education Projects Group
på universitet Fuldtid 1 uge June 2020 Det Forenede Kongerige London

Forløbet Business, Finance and Enterprise giver studerende en dybere forståelse af karrieremulighederne og nøglefærdigheder, der kræves for at være fremtidens forretningsleder. Studerende modtager undervisningssessioner fra en række erfarne forretningsfolk inklusive administrerende direktører, administrerende direktører, marketing- og branding-ledere, børsmæglere, finansdirektører og investorer.

Iværksætter Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
på universitet Fuldtid Deltid 6 uger Kontakt skolen Tyskland Berlin Det Forenede Kongerige London + 3 mere

Generer og udvikle en levedygtig forretningsidé, så tag det fra koncept til komplet forretningsplan og investor-klar tonehøjde. Bring et forretningsproblem, du gerne vil løse, eller vi vil give en fra et rigtigt firma - så tackle det og tone dine løsninger. Polsk dit CV og tjen et værdifuldt certifikat, mens du får en smag af startkulturen, skaffer essentielle færdigheder og får en international fordel.