ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Iværksætteri i Sydafrika

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Iværksætterånd er evnen og viljen til at udvikle en virksomhed trods eventuelle risici med det mål at tjene et overskud. Et program i iværksætteri er fremragende for dem, der ønsker at starte en virksomhed, og at lære at udvikle og drive en virksomhed.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Executive kurser i Iværksætteri i Sydafrika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Iværksætteri, Sydafrika Filter

Online kursus: Entreprenørskab

University Of The Free State Business School Online
Online Fuldtid 2 uger Åben tilmelding Sydafrika Bloemfontein

Dette korte læringsprogram har til formål at udstyre deltageren til at kunne identificere og vurdere sin egen mulighed og skrive en forretningsplan for den nye mulighed.

Social Entrepreneurship Programme for International Students

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid 3 uger Januar 2020 Sydafrika Johannesburg