Filter
Kursus
Spanien Studietype: Alle Hastighed: Alle

Kurser: Iværksætteri i Spanien

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

undersøgelser Entrepreneurship er designet til folk, der ønsker at starte eller drive en virksomhed. Et sådant program kan lære dem at handle og tænke ekspansionsorienterede og hvordan man undgår almindelige fejl.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Executive kurser i Iværksætteri i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Iværksætteri, Spanien

European School of Economics

Kort kurser i iværksætterkulturens hovedmål er at udvikle deltagernes iværksætterfærdigheder og adfærd. Modulerne er designet til de personer, der er villige til at udnyt ... [+]

Kort kurser i iværksætterkulturens hovedmål er at udvikle deltagernes iværksætterfærdigheder og adfærd. Modulerne er designet til de personer, der er villige til at udnytte og videreudvikle deres egen kreative potentiale, der sigter mod selvudvikling og som følge heraf at vokse og videreudvikle deres nuværende og fremtidige forretningsmuligheder.

Iværksætteri er et praktisk koncept. Det er grunden til, at vi designet moduler baseret på case study metodologi og interaktive teamwork aktiviteter, der udforsker mangfoldigheden af deltagernes baggrund. Modeller og rammer udledt af flere globale casestudier udnyttes som redskaber til at frigøre deltagernes indsigt, der fører til bæredygtig læring.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Spain Business School

Hvis du tænker på nye udfordringer, nye muligheder eller bare synes, det er tid til at begynde at projekt, du altid har ønsket, dette er dit kursus. Med "Superior Entrepr ... [+]

Hvis du tænker på nye udfordringer, nye muligheder eller bare synes, det er tid til at begynde at projekt, du altid har ønsket, dette er dit kursus.

Med "Superior Program i Entrepreneurship" vi vil hjælpe dig med at få den nødvendige viden til at gøre din idé til virkelighed.

Rettet til

Enhver, der har iværksætterånd og lyst til at vide, hvordan, på et tidspunkt, skal du montere dit projekt for at minimere risici.

College studerende, der arbejder fagfolk eller ikke selvstændigt. Alt profil type har ingen plads i dette kursus, så længe du tror dine udfordringer kan imødekommes.

Denne mester har mulighed for at opnå en dobbelt grad med et universitet anerkendelse. Hvis du vil anvende, skal den studerende være i besiddelse af en anerkendt grad landsdækkende.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
6 find din doctor juris
Online
Læs mere på dansk