ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Iværksætteri Nordamerika

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

I en iværksætterkultur program, kan eleverne lære om, hvad det tager at udvikle og drive en virksomhed. Almindelige fejl samt vellykkede praksis kan blive diskuteret i detaljer og kursusaktiviteter kan dække innovation, teambuilding og lederskab.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Executive kurser i Iværksætteri Nordamerika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

9 Resultater i Iværksætteri, Nordamerika Filter

Studenterentreprenørskabsprogram

Silicon Valley Forum
på universitet Fuldtid 2 uger June 2020 USA San Jose

Byg et firma på kun to uger - Silicon Valley-måde! I dette intensive opstartprogram bygger du en opstart fra bunden af ved hjælp af eksperter fra Silicon Valley, herunder investorer, VC'er, iværksættere, virksomhedsledere og mere. Programmet kulminerer med en toneleje aften, hvor du viser dit produkt til et panel af ekspertdommere foran et live publikum.

Crowdfunding 101 Course

FinTech School
Online Deltid September 2020 USA San Francisco

JOBS-loven, eller på anden måde kendt som Crowdfunding Act, har gået i lov siden 2012 med den seneste udvikling, forordning CF, der blev vedtaget i maj 2016, som har åbnet op for at investere i private virksomheder til den gennemsnitlige investor. Tidligere kunne kun de rigeste individer, der havde $ 200K eller mere i årsløn eller $ 1MM i nettoværdi, deltage.

Innovation og iværksætteri i brooklyn

Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)
på universitet Fuldtid 6 uger Kontakt skolen USA New York

Brooklyn er et center for innovation. Tilbring seks uger i Brooklyn læring om innovation og iværksætteri med Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) og nogle af de mest innovative nystartede virksomheder i USA.

iværksætter uddannelse - 2008

Indiana University Southeast School of Business
på universitet Deltid 8 uger Kontakt skolen USA New Albany

Workshoppen er gearet til at imødekomme behovene hos: folk med post-gymnasiale erfaring, løbende virksomhedsejere eller ledere; mindretal, indvandrere, eller kvinder ejede virksomheder; og unge / mentor teams.

Iværksætteri i nye økonomier

edX
Online Deltid 6 uger Åben tilmelding USA Cambridge

Udforsk hvordan iværksætteri og innovation tackle komplekse sociale problemer i nye økonomier.

Professionelle certifikatkurser (online)

Aston American University
Online Fuldtid Deltid 1 - 12 måneder Åben tilmelding USA Honolulu + 1 mere

Certifikat kurser instrueres af højtuddannede og kvalificerede instruktører, der holder ph.d.-niveau og kandidat niveau grader. Deres erhvervslivserfaring vil være et aktiv for dig, fordi Aston American University instruktører også vil tilbyde mentorskab.

Iværksætterkursuskursus

Harvard Business School Online
Online Deltid 4 uger Januar 2020 USA Cambridge

Entreprenørskab Essentials introducerer dig til iværksætterens rejse, fra at finde en ide, for at få trækkraft på markedet, for at rejse kapital til dit venture. Du vil lære en overordnet ramme-Mennesker, Opportunity, Context, Deal-at evaluere muligheder, administrere nystartede virksomheder og finansiere ventures. Denne ramme er blevet undervist i tusindvis af Harvard Business School MBA studerende i løbet af de sidste 30 år.

Certifikat: Startup Management Immersive

UC Berkeley Extension
på universitet Fuldtid 1 semester Januar 2020 USA Berkeley San Francisco + 1 mere

Brug de nyeste væksthackningsteknikker til at opbygge din social media marketing strategi og få din virksomhed til at blive viral. Perfekt din tonehøjde og lær alt om venturefinansiering og hvordan du strategisk vælger investorer og kunder.

Kursus: Berkeley Haas Global Access Program

UC Berkeley Extension
Fuldtid 4 måneder Kontakt skolen USA Berkeley

Dette unikke program giver adgang til Berkeley Haas 'top-notch fakultet, kurser og netværk inden for det innovative økosystem i Bay Area og Silicon Valley. Gennem Berkeley Haas Global Access Program (BHGAP) får de topkvalificerende internationale studerende fra både forretningsmæssige og ikke-erhvervsmæssige baggrunde den viden, færdigheder og forbindelser, der er nødvendige for at skelne ud som morgendagens innovatører og globale ledere. Sæt din nye uddannelse til praktisk brug med en praktikplads og ansøge om Optional Practical Training (OPT). Kernens læseplan lægger vægt på iværksætteri, produktlancering og transformativ ledelse på digitale og globale markeder.