Filter
Kursus
Irland Dublin Studietype: Alle Hastighed: Alle

Iværksætteri kurser i Dublin.Find kurser og korte kurser i Iværksætteri i Dublin

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

Iværksætterånd er evnen og viljen til at udvikle en virksomhed trods eventuelle risici med det mål at tjene et overskud. Et program i iværksætteri er fremragende for dem, der ønsker at starte en virksomhed, og at lære at udvikle og drive en virksomhed.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Iværksætteri kurser i Dublin - Søg efter kurser og korte kurser i Iværksætteri i Dublin. Alle info her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Iværksætteri, Dublin

Grader
Sted
Irland
Dublin
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Corkscrew Startup School

Slutte sig til os til en unik 28 Dag Hybrid StartUp Praktik og udvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaber ved at lære om business opstart på en af ​​byens mest ... [+]

Slutte sig til os til en unik 28 Day Hybrid StartUp Praktik og udvikle din kreativitet, initiativ og lederegenskaber ved at lære om business opstart på en af ​​byens mest innovative cowork rum.

Invester i din fremtid

Lær en iværksættertankegang og blive ultra-beskæftigelsesmuligheder. Rejse til Dublin

Bliv medlem af Facebook og Google i et af Europas mest iværksætter-hovedstæder.

Hybrid Praktik

En blanding af studier i udlandet og erhvervserfaring i en opstart miljø.

Hybrid "StartUp" Praktik

Vi tror Praktik Programmer bør være mere end bare arbejde erfaring, det er derfor vi har udviklet vores unikke Hybrid StartUp Praktik at fokusere på at udvikle vigtige beskæftigelsesegnethed færdigheder gennem en verden af ​​nystartede. Vores nyskabende program blander erhvervserfaring på et af de mest iværksættervirksomheder cowork rum i Dublin med praktik på, hvordan man skaber en gennemførlig forretningsidé og tage det til markedet med minimal risiko og investeringer. Med personlig mentor, hands-on træning og fremragende feedback, kan du stole på os til at levere et program, der er perfekt til dig.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
28 dage
på universitet
Læs mere på dansk
IES Abroad

Vores iværksætteri ... [+]

Oversigt

Der er en grund til, at Dublin nu fungerer som det europæiske hovedkvarter for virksomheder som Google, Facebook og Twitter. I det sidste årti har Irlands pro-business miljø været en inkubator for nystartede virksomheder, især inden for teknologi, og dets omdømme som Europas vigtigste teknologihub er veletableret.

Vores iværksætteri

Dublin er Europas teknologiske knudepunkt til verdens mest innovative virksomheder med 8 ud af de 10 globale informations-, kommunikations- og teknologibureauer her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er veletablerede, og i de sidste par år har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp oprettet en base i Dublin.... [-]

Irland Dublin
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk