ACADEMICCOURSES

Kurser: Iværksætteri Asien

Et kursus er studiet af et bestemt emne inden for et bredere fagområde og er grundlaget for en kvalifikation. En typisk kursus omfatter foredrag, vurderinger og selvstudier.

I en iværksætterkultur program, kan eleverne lære om, hvad det tager at udvikle og drive en virksomhed. Almindelige fejl samt vellykkede praksis kan blive diskuteret i detaljer og kursusaktiviteter kan dække innovation, teambuilding og lederskab.

Asien er verdens 's største og mest folkerige kontinent, som ligger primært i de østlige og nordlige halvkugle. Det dækker 8,7% af jordens 's samlede areal og består 30% af sit areal.

Executive kurser i Iværksætteri Asien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

3 Resultater i Iværksætteri, Asien Filter

Nice Direkte Tilmelding - SKEMA Business School

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette er din mulighed for at leve og lære sammen med studerende fra Frankrig og over hele verden ved direkte at tilmelde dig SKEMA (School of Knowledge Economy and Management) ...

Læs mere

Kurser i finansiering for ledere og iværksættere

Global Solutions Trainings UAE
Kursus
Executive Courses
Sep 2020
<
Fuldtid
<
16 timer
Engelsk
på universitet

Denne finansiering Kurset giver en introduktion til de grundlæggende begreber i ekstern regnskab og intern økonomistyring.

Læs mere

Dublin - Business, Entrepreneurship

IES Abroad
Kursus
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores forretning, iværksætteri

Læs mere