ACADEMICCOURSES.DK

Kurser: Iværksætteri Afrika

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

I en iværksætterkultur program, kan eleverne lære om, hvad det tager at udvikle og drive en virksomhed. Almindelige fejl samt vellykkede praksis kan blive diskuteret i detaljer og kursusaktiviteter kan dække innovation, teambuilding og lederskab.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Executive kurser i Iværksætteri Afrika. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

2 Resultater i Iværksætteri, Afrika Filter

Online kursus: Entreprenørskab

University Of The Free State Business School Online
Online Fuldtid 2 uger Åben tilmelding Sydafrika Bloemfontein

Dette korte læringsprogram har til formål at udstyre deltageren til at kunne identificere og vurdere sin egen mulighed og skrive en forretningsplan for den nye mulighed.

Social Entrepreneurship Programme for International Students

University of Johannesburg
på universitet Fuldtid 3 uger Januar 2020 Sydafrika Johannesburg