ACADEMICCOURSES

Engelske studier kurser i Bromley.Find kurser og korte kurser i Engelske studier i Bromley

Er beregnet Law kurser, der skal træffes af dem, der ønsker at fremme deres personlige udvikling. Uanset om du tager kurserne i et klasseværelse eller online, er der en række specialiserede studieområder. Nogle af disse omfatter regulerende teori, erhvervsret og intellektuel ejendomsret.

Engelsk studier kan være en alsidig hoved med mange karrieremuligheder. Det kan også forberede en studerende til videre undersøgelse af områder som lov, forretning og kunst. Studieordningen for et engelsk studieprogram kan omfatte kurser i grammatik, komposition, litteratur og samfundsvidenskab.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Engelske studier kurser i Bromley - Søg efter kurser og korte kurser i Engelske studier i Bromley. Alle info her!

1 Resultater i Engelske studier, Bromley Filter

ILM International Young Leaders Award

DSM Assessment & Training
Kursus
<
Fuldtid
<
2 uger
Engelsk
på universitet

ILM Accredited Leadership Program er et to-ugers program designet til at give de unge ledere i morgen en uddannelse, der vil udvikle deres lederskab og professionelle engelsks ...

Læs mere