$close

Filtre

Se resultater

Find kurser og korte kurser i Energividenskab

Kurser hjælper eleverne kvalificere sig til faglige muligheder samt yderligere akademisk træning. De giver fokuseret uddannelse i et bestemt fagområde inden for et bredere akademisk område. Adgangskrav, læseplaner, programlængder og online tilgængelighed varierer fra en akademisk institution til den næste. Hvad er kurser inden for energiforskning? Disse programmer omfatter undersøgelse… Læs mere

Kurser hjælper eleverne kvalificere sig til faglige muligheder samt yderligere akademisk træning. De giver fokuseret uddannelse i et bestemt fagområde inden for et bredere akademisk område. Adgangskrav, læseplaner, programlængder og online tilgængelighed varierer fra en akademisk institution til den næste.

Hvad er kurser inden for energiforskning? Disse programmer omfatter undersøgelse af energiprocesser og teknologier. Afhængigt af det specifikke kursus vælger deltagerne at tage, de kan studere sådanne områder som sol-, vind-, bølge-, biomasse-, atomkraft- eller vandkraftanlæg. Syllabi kan omfatte lektioner vedrørende generering, opbevaring og spredning af sådanne systemer på regionalt og globalt plan, eller de kan fokusere på de økonomiske, sociale eller miljømæssige aspekter af naturlige eller menneskeskabte energisystemer.

De, der gennemfører energikurser, udvikler ofte forskning og analyse og energiledelse inden for deres fag, der kan hjælpe dem med at fremme dem på det pågældende faglige område. Derudover kan de forbedre færdigheder i kommunikation, der kan gavne dem i ethvert fagligt eller personligt område.

Den specialiserede fokus, programlængde og omkostninger til kurser inden for energiforskning varierer mellem lande og skoler. På grund af dette bør interesserede parter kontakte deres interesseorganisation for bedre at bestemme adgangsgebyrer.

De, der deltager i kurser inden for energividenskab, kan fortsætte med at forfølge en række forskellige karriere i de offentlige, private eller nonprofit sektorer. Nogle bliver teknikere eller handelsarbejdere inden for en bestemt industri, som for eksempel arbejder som vindmølle teknikere. Efter supplerende træning bliver nogle lærere projekt-, mekaniske eller elektriske ingeniører. Endnu er andre karrierer som planteforvaltere, ressourceforskere eller energiforskningsprofessorer.

Disse typer af kurser appellerer til studerende over hele verden, hvilket gør dem tilgængelige i mange forskellige lande, akademiske institutioner og online-verdener. Online muligheder er særligt gavnlige for dem med travle tidsplaner eller som bor i fjerntliggende områder. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
University Alliance
London, Det Forenede Kongerige

Doctoral Training Alliance Energy fokuserer på at producere ph.d.-kandidater udstyret med færdigheder og erfaring til at tackle den globale udfordring at sikre fremtidig sikke ... +

Doctoral Training Alliance Energy fokuserer på at producere ph.d.-kandidater udstyret med færdigheder og erfaring til at tackle den globale udfordring at sikre fremtidig sikkerhed og bæredygtighed i energiforsyninger og styring af energibehov. -
Kursus
på universitet