ACADEMICCOURSES.DK

Find kurser og korte kurser i Ejendom

Ved at tage et kursus, de studerende har mulighed for at få en dybere indsigt i et bestemt fokusområde eller industri. Forelæsninger, tutorials og vurderinger indgår ofte i kurser for at forberede de studerende til deres fremtidige karriere og muligvis at kvalificere sig til uddannelserne.

Præcis hvad er et kursus i fast ejendom? Sådanne kurser instruere studerende på det grundlæggende i drift og struktur i ejendomssektoren. En person vil højst sandsynligt lære om flere professionelle områder, herunder værdiansættelse, ejendom finansiering, udvikling og ledelse. Afhængigt af kurset, kan de fleste af de fokuseres mere på erhvervsejendomme. Studerende kan også have mulighed for at gennemføre case-analyse.

Når de har gennemført et kursus i fast ejendom, kan kandidater har en dybere forståelse af den stadigt skiftende ejendomsbranchen. Kursets afslutning kan også åbne en række døre for avancement.Nogle institutioner tilbyder kurser, der forbereder de studerende til industrien certificering eller licensure.

Omkostningerne i forbindelse med en fast ejendom kan selvfølgelig variere. Nogle af de største faktorer omfatter varigheden af ​​kurset, skolen, prisen på kursusmateriale, og om kurset er afsluttet online eller på campus. Eleverne skal nå ud til Admissions Office for at bestemme de fulde omkostninger ved at gennemføre et kursus.

Kandidater fra en ejendomsmægler kursus kunne have de færdigheder og uddannelse, der kræves for en stilling som en ejendom finansiering specialist, ejendom vurderingsmand, ejendom analytiker, ejendomsudvikling rådgiver eller jord økonom. En individuel fokus på ejendomsinvestering advisement kunne arbejde med ejendom børsmæglere, pensionskasser og forsikringsselskaber.

Hvis karrieremuligheder eller uddannelse fokus i ejendomsbranchen appel til dig, tage det første skridt i gennemførelsen af ​​en fast ejendom kursus.Optioner tilbydes over hele kloden, og du kan endda have mulighed for at lære online. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.          

10 Resultater i Ejendom Filter

Luxury Real Estate Course

European School of Economics
på universitet Fuldtid 3 måneder Kontakt skolen Italien Firenze

For at være virkelig emanciperede fagfolk i fast ejendomssektoren i luksusverdenen er det nødvendigt at omdefinere hjørnestenene i deres rolle.

Avanceret ejendomsudvikling - niveau 4 kursus

Distance Learning Centre
Online Deltid 200 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Advanced Property Development - Niveau 4 kursus lærer den studerende hvad der er involveret i dette meget udfordrende forretningsområde, undervisning vigtige færdigheder og hvordan at gennemføre et vellykket projekt. Kurset omfatter også emner som sundhed og sikkerhed, projektledelse og konstruktion, og vil hjælpe eleverne dig til at tackle store projekter og sikre, at du har evnerne til at se udviklingen til ende.

Ejendomsudvikling - niveau 3 kursus

Distance Learning Centre
Online Deltid 180 timer Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Distance Learning Centres Property Development Level 3 Kursus fungerer som en unik indledende vejledning for alle med ambitioner om at etablere sig i ejendommen udvikling business. Hvis du ikke ved, hvor eller hvordan man starter, dette kursus er helt rigtige for dig.

International postgraduate program af avancerede studier i urbanisme og udvikling af fast ejendom (asured)

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
på universitet Fuldtid 18 måneder Kontakt skolen Rumænien Bukarest

Et program med unikke egenskaber - asured er en af ​​de få internationale programmer i hele verden, der tilbyder undervisning i både byplanlægning og udvikling af fast ejendom inden for samme program.

Kursus i fast ejendom

International Career Institute
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding Det Forenede Kongerige London

En karriere i ejendomsbranchen er kendt for at være meget indbringende, men intenst udfordrende. Uden solid uddannelse og insider-tips, kan du ikke engang få din fod i døren.

Faciliteter Management - Niveau 2

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​dette vedligeholdelsesuddannelsesprogram vil du være i stand til at forstå kompleksiteten og konstant flytende krav til facilitetsstyring (FM) og dens rolle for at gøre det muligt for virksomhedens kerneforretning at fungere effektivt og dermed bidrage til rentabilitet mv.

Faciliteter Management - Level 1

London Business Training & Consulting
på universitet Fuldtid 1 uge December 2019 Det Forenede Kongerige London

Efter afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at forstå kompleksiteten og konstant flytende krav til facilitetsstyring (FM) og dets rolle for at gøre det muligt for virksomhedens kerneforretning at fungere effektivt og dermed bidrage til rentabilitet mv.

Avanceret program i ny ledelse af ejendomsvirksomheden

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
på universitet Deltid 80 timer April 2020 Spanien Madrid

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansieringsmentalitet, der inkluderer adgang til finansierings- og beskatningsoperationer, der er forskellig fra traditionelle selskabers, og som er mere kompliceret. Her er traditionel ejendomsskik og viden ikke nok. De nye regler for SOCIMI'erne (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversión en el Mercado Inmobiliario - børsnoterede begrænsede ejendomsinvesteringsselskaber) er kommet på et godt tidspunkt og har et fremragende potentiale med et meget gunstigt skattesystem. Salgsudsigterne i fast ejendom er fremragende.

Fokuseret program i analyse og værdiansættelse af ejendomsaktiver

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
på universitet Fuldtid 24 timer Kontakt skolen Spanien Madrid Madrid-samfundet + 1 mere

Fast ejendom "mega operationer" udløser rekordhøjder i ejendomsinvesteringer. Ejendomssektoren er begyndt at vokse igen med Socrates (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversión og El Mercado Inmobiliario - Noterede Limited Real Estate Investment Companies) og promotorer af investeringsfonde. At kende metoderne til værdiansættelse af investeringerne og ejendomsaktiverne er afgørende for beslutningstagningen. Takket være programmets meget praktiske fokus lærer og arbejder de studerende på de vigtigste metoder til investeringsanalyse i ejendomsbranchen. De bliver bekendt med de metoder, der er nødvendige for at kunne håndtere ejendomsværdier.

Avanceret Program i Ny Forvaltning af Real Estate Business (Online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Online Fuldtid 80 timer November 2019 Spanien Madrid Madrid-samfundet + 1 mere

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansiel mentalitet, der omfatter adgang til finansiering og beskatning, der adskiller sig fra traditionelle virksomheder, og som er mere kompleks. Her er traditionelle ejendomspraksis og viden ikke nok. De nye regler for SOCIMIs (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversión og El Mercado Inmobiliario - Listed Limited Real Estate Investment Companies) er kommet i god tid og har et fremragende potentiale med et meget gunstigt beskatningssystem. Salgsmulighederne i boligområdet er meget gode.