ACADEMICCOURSES

Kurser: Ejendom i Spanien

Der er hundredvis af nationalt anerkendte Faglige kvalifikationer og kurser fra verdens førende uddannelsesudbydere. Kursets målsætning bør føre til undervisningsmetoder og studerendes interesse.

En bacheloruddannelse i Real Estate beskæftiger sig med ejendomsvurdering, udvikling og markedsanalyse. Studerende vil lære om forskellige emner, der omfatter jura, økonomi, markedsføring og regnskab. På denne måde vil kandidaterne være i stand til at arbejde i forskellige positioner inden for ejendomsbranchen.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Executive kurser i Ejendom i Spanien. Få alle information om skolen, programmet, optagelse og kontakt detaljer med bare 3 klik!

4 Resultater i Ejendom, Spanien Filter

Avanceret Program i Ny Forvaltning af Real Estate Business (Online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kursus
<
Fuldtid
<
80 timer
Spansk
Online

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansiel mentalitet, der omfatter adgang til finansiering og beskatning, der adskiller sig fra traditionelle virksomheder, og ...

Læs mere

Luxury Real Estate Course

European School of Economics
Kursus
<
Fuldtid
<
3 måneder
Italiensk
på universitet

For at være virkelig emanciperede fagfolk i fast ejendomssektoren i luksusverdenen er det nødvendigt at omdefinere hjørnestenene i deres rolle.

Læs mere

Fokuseret program i analyse og værdiansættelse af ejendomsaktiver

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kursus
<
Fuldtid
<
24 timer
Spansk
på universitet

Fast ejendom "mega operationer" udløser rekordhøjder i ejendomsinvesteringer. Ejendomssektoren er begyndt at vokse igen med Socrates (Sociedades Cotizadas Anónimas de Inversió ...

Læs mere

Avanceret program i ny ledelse af ejendomsvirksomheden

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
Kursus
<
Deltid
<
80 timer
Engelsk
Spansk
på universitet

De nye købere og sælgere af fast ejendom har en finansieringsmentalitet, der inkluderer adgang til finansierings- og beskatningsoperationer, der er forskellig fra traditionell ...

Læs mere